Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Έχεις δίκο. Συγγνώμη που σου τον θίξαμε. !
|
Να μαθεις να ακους και να διαβαζεις με προσοχη ολα οσα λεει καποιος η γραφει ενα βιβλίο!!! Ετσι θα καταλαβαινεις ακριβως τι θελει να σου πει ακριβως και τι κρυβουν τα λογια και οι λεξεις απο πισω!!!!!
Εμμεσως πλην σαφως σου ειπε αυτο που γινεται σημερα!!!!! Με πλαγιο τρόπο!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Απλά με όλες αυτές τις φορολογήσεις και τις περικοπές κάποιες φορές θυμόμαστε κάτι ότι αυτός είναι στο ίδιο τρένο με Μαντέληδες, Σημίτηδες Τσοχατζόπουλους , Λαλιώτιδες κτλ..... [οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν σκάσει (δυνατά) ακόμα)].
Μας συγχωρείς αλλά .. θα μας ξανασυμβεί!
|
Ξεχνας καποιους απο την αντιπερα οχθη ¨η μου φαινεται???? Και αν εξαιρεσεις τον πρωτο που ομολογησε για τους άλλους εχεις στοιχεια ¨η ακους τον........αέρα τι φερνει?
Και να μου πεις ακομα, χωρις αυτο να δικαιολογει τιποτα ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε, αν ερχοταν η ταδε εταιρεια και σου εδινε 1 μυριο για να βαλεις την υπογραφη σου για κατι νομιμο θα το επαιρνες ¨η οχι!!! Αν μου πεις οχι θα λες ψεμματα!! ανθρωπινη φυση φίλε μου!!!!