View Single Post
Παλιό 06-06-2010, 21:43
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μαθεις να ακους και να διαβαζεις με προσοχη ολα οσα λεει καποιος η γραφει ενα βιβλίο!!! Ετσι θα καταλαβαινεις ακριβως τι θελει να σου πει ακριβως και τι κρυβουν τα λογια και οι λεξεις απο πισω!!!!!
Εμμεσως πλην σαφως σου ειπε αυτο που γινεται σημερα!!!!! Με πλαγιο τρόπο!!!!

Εσύ να μάθεις να μιλάς όμορφα γιατί έχεις ύφος ξερόλα. Κατά τα άλλα ξέρω πολύ καλά να διαβάζω και να σκέπτομαι και επειδή δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι και πόσα μπορεί να ξέρω καλό είναι να μην πετάγεσαι λες και σου πάτησα το πόδι.

Ξεχνας καποιους απο την αντιπερα οχθη ¨η μου φαινεται???? Και αν εξαιρεσεις τον πρωτο που ομολογησε για τους άλλους εχεις στοιχεια ¨η ακους τον........αέρα τι φερνει?
Δεν ξεχνάω κανένα από την αντίπερα όχθη (έχω και για εκείνους ένα σωρό) αλλά σήμερα μιλάμε για τους κυβερνώντες, γιατί προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα? Όπως βλέπεις μετά από 2 μέρες έσκασε το όνομα και του άλλου. Περίμενε να δεις τι φέρνει ο αέρας και είναι πολλά τα μποφόρ...
Και να μου πεις ακομα, χωρις αυτο να δικαιολογει τιποτα ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε, αν ερχοταν η ταδε εταιρεια και σου εδινε 1 μυριο για να βαλεις την υπογραφη σου για κατι νομιμο θα το επαιρνες ¨η οχι!!! Αν μου πεις οχι θα λες ψεμματα!! ανθρωπινη φυση φίλε μου!!!!
Νόμιμο???
Φυσικά και δεν θα τα έπαιρνα όπως σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου (όντας εκλεγμένος) που μου δόθηκε η δυνατότητα δεν σκέφτηκα στιγμή να χρηματιστώ. Δεν το ξερα ότι πρέπει να δηλώσω απατεώνας και λαμόγιο γιατί άλλιώς σε κάποιο φόρουμ στο Inernet κάποιος GeorgeP θα με πει ψεύτη...

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Reply With Quote