Απάντηση: ΡΕ ΟΥΣΤ.... ΡΕ ΟΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤ....
Δεν ξέρω πολλά-πολλά από πολιτική, άλλη είναι η δουλειά μου, αλλά νομίζω όλο το θέμα είναι, ότι άλλο ένα παιχνίδι στημένο από εξωγενείς και εσωγενείς «παράγοντες», οι οποίοι εκμεταλλευμένη όλη αυτή την «κρίση ή τον πανικό», προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και να τρομοκρατήσουν εμάς τους «κοινούς θνητούς», και να περάσουν για μια άλλη φορά ακόμη, τα δικά τους συμφέροντα!!!.... ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ...
Νομίζω ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε «άβουλα πλάσματα», αλλά να αποδείξουμε σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για την τύχη μας (οι μέσα αλλά και οι έξω), ότι δεν μασάμε....
ΔΕΝ μασήσαμε με τους κατακτητές-Γερμανούς και δεν μασήσαμε με τους Τούρκους, θα μασήσουμε τώρα με τους «πονηρούς» ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, οι οποίοι όταν εμείς κτίζαμε παλάτια, αυτοί ακόμη μένανε σε ψάθινες καλύβες, ή ένα τσούρμο από πέτρες, το θεωρούν μνημείο, όταν εμείς κτίζαμε πραγματικούς ναούς και την Ακρόπολη μας... Όταν εμείς γράφαμε νόμους, αυτοί σχεδιάζανε άλογα και βουβάλια στις πέτρες...!!!! Οταν εμείς είχαμε δημοψηφίσματα, ολοι αυτοί, προσπαθούσαν να επιβάλουν το νόμο με τα βέλη και τα τόξα....
Εγώ είμαι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, ο οποίος με ενδιαφέρει να υπάρχει ευημερία και ειρήνη στην χώρα μας, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΩ, εάν χρειαστεί να πάρω τις «πέτρες ή τα ξύλα», για κάποιους που υποθάλπουν το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειας μου...
Η αγανάκτηση μπορεί να φτάσει κάποιον στα άκρα....
Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα..... (είπε ο Βασιλάκης..)
ΡΕ ΟΥΣΤ,,, ΡΕ ΟΟΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤ....... (και απαντώ εγώ...)
|