Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Και για να γελάσουμε κ λιγάκι...που πα ρε καραμήτρο.....τόσα καλοκαιρια έξω ήσουνα....βάλε κ λίγο κόλο ελλάδα αχχαχαχαχαχαχαχα
|

Εχεις απολυτο δικιο. Φετος παρα πολλοι παραξενευτηκαν που δεν ετοιμαζω κατι για το εξωτερικο. Με κοιτουσαν λοξα. Βεβαια με ρωτουσαν:"Αν πας, με το... ΚΤΜ θα πας;". Τους ελεγα "φυσικα" και με κοιτουσαν παραξενα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η μηχανη μια χαρα ηταν και ειναι και θα πηγαινα μ αυτη ακομα πιο μακρια.
Καλοκαιρι,λογω οικογενειας, δεν εχω παει πουθενα διακοπες με την μηχανη. Προτιμουσα να κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο 10-15μερες με την γυναικα μου και την μηχανη και να γυρισουμε να παμε οικογενειακες καπου εδω περα.
Παντως για να σας πω τα επομενα ονειρα/σχεδια μου, ειναι δυο: Οδοιπορικο στις ανατολικες χωρες (Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια,Λετονια, κλπ) και το δευτερο, τι αλλο; Τυνησια ή Τουρκια,Συρια,Ιορδανια. Προτιμω το πρωτο πρωτα και βλεπουμε για το δευτερο.
Μονός, μόνος, δικαβαλος ή με παρεα δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ΟΤΑΝ το αποφασισω ειναι 99% σιγουρο οτι θα το κανω.
Ααα, και η επομενη bmw 1200gs μηχανη θα ειναι χωρις servo!!!