Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nibo
Ποιες δικες του αποριες?
Την ιδια απορια ειχαν. Το παλικαρι σε αυτο εδω το θεμα, ρωταει ακριβως το ιδιο πραγμα: 'Θελω την γνωμη σας για το F 800 GS'. με τον αλλα φιλο που ποσταρε την ιδια ακριβως ερωτηση μολις 2 μερες πριν, με θεμα 'F 800 GS'. Διαβασε λιγο καλυτερα.
Και το ιδιο το παλικαρι που εκανε αυτο το θεμα, ηταν πολυ σωστος και ειπε μετα, οτι ναι βρηκα πολλα πραγματα μεσα στο φορουμ για το 800 ευχαριστω. Εσυ τι εισαι, δικηγορος του?
Δεν γινετε φιλε μου σε ενα φορουμ να ανοιγουμε 100 θεματα με το ιδιο αντικειμενο. Γιατι το καθε μελος που θελει να μαθει π.χ. για το 800GS θα χαθει. Kαι εδω δεν ειμαστε αποκλειστικα για να λυσουμε μονο τις δικες σου αποριες η καποιου μεμωνομενα, θα γινει και αυτο, αλλα μεσα απο αυτο θα καλυφθουν και οι αποριες πολυ περισοτερων που απλα διαβαζουν ενα θεμα. Και οι αποψεις που αφορουν το ιδιο ακριβως πραγμα, για ευκολια ολων πρεπει να ειναι μαζεμενες. Σκεψου τι θα γινοτανε αν π.χ. 50 ατομα, που θελουν τωρα να παρουν π.χ. το 800 να ανοιγανε ολοι ταυτοχρονα απο ενα θεμα 'πειτε μου την γνωμη σα για το 800'. Αλλα μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο φορουμ, γιατι δεν γνωριζεις οτι στα περισσοτερα φορουμ δεν επιτρεπετε να ανοιγονται πληθωρα θεματων με το ιδιο ακριβως περιεχομενο. Και οταν γινεται αυτο παραπεμπονται σε προηγουμενο θεμα αμεσως μολις το αντιληφθουν οι admin.
|
Καλά ρε φίλε χαλαρωσε.Δεν είμαι δικηγόρος του, αλλά ΟΚ, δεν το είδε ο άνθρωπος και ξαναρώτησε.Δεν είναι και έγκλημα.