View Single Post
Παλιό 10-06-2010, 10:56
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Σκέψεις ίσως χωρίς νόημα και σκοπό...

Είδα ένα σκηνικό αυτό το Σαββ/κο που μου προκάλεσε εμετό...Σε σκάφος ναυλωμένο με 5 χιλιάρικα τη μέρα πηγαν κάποιοι κύριοι με την παρέα τους Σαββ/κο,Πόρο Ύδρα, ίσως και Σπέτσες, χωρίς να υπολογίσουμε αλλο ένα διχίλιαρο και ενα χιλιαρικακι στο νερο τροφοδοσία (φαγητα, νερα, ποτα όλων όσων συνυπήρχαν στο σκάφος)...
Ενα 15αρι δηλαδη χοντρικα...
Τους βλέπω, έρχονται, με κάτι φάτσες σαν να τους κάνανε ανάκριση πριν μια ώρα, σαν να ήταν σε κηδεία, γραφιάδες με λίγα λόγια, γιάππηδες που ασχολούνται με χρήμα απρόσωπο...Αμφιβάλλω αν τους σηκώνεται, κι αν τους σηκώνεται δεν ειμαι σίγουρος αν το κάνουν επειδη πρεπει η επειδη τους αρέσει...
Βιασμένοι και πλυμενοι εγκεφαλικα...Πραγματικα οχι οι τυποι που θα εκανα παρεα..
Και μετα έρχεται ενα αμαξι, ενα φτηνο, βγαινει ενα θηριο απο του οδηγου και ανοιγει την πορτα και κατεβαινουν 4 κομματια(ειμαι σιγουρος ετσι θα τις περιγραφουν στους φίλους τους) ανατολικης προελευσης, ανεβαίνουν κι αυτες στο σκαφος καμαρωτα, χωρις να ξερουν κανεναν και χωρις να γνωριζονται ουτε μεταξυ τους...Παγωμαρα λεμε, μαλλον ήταν παρηγγελμενες απο γραφειο με περιγραφη...Η συστημενες...
Πιστευετε οτι καποιος διασκεδασε εκει μεσα?
Αποκτά κάποιος αυτοπεποιθηση όταν ξέρει εκ των προτερων οτι ειναι πληρωμενη η πεφτει πιο βαθεια στη λούμπα της ανάγκης για επιβεβαίωση?
Κι εστω εκεινες ξέρουν οτι πρέπει να σε παινέψουν, δουλεια τους ειναι αλλωστε, εσυ ποσο παραμυθι τρως για να το πιστεψεις? Είναι άλλωστε κι απο τα πετυχημένα άτομα αυτοί, έχουν λεφτα...Είναι έξυπνοι...
Αχ.... Και να είχα μερικούς από αυτούς εύκαιρους και χωρίς τους μπάτσους τους...
Όχι να τους δείρω..είναι εύκολο αυτό...Να τους φοβίσω...
Γιατι μιλαμε ότι κλάνουν για την ασφάλεια τους, τρεμουν στην καθε γωνια
αισθάνονται οτι ο κοσμος τους επιβουλευεται...
Ουτε ψύλλος στον κορφο τους λεμε...
Είναι πολυ λιγα τα καλα αφεντικα..
Reply With Quote