View Single Post
Παλιό 11-03-2009, 18:52
george1968 Ο/Η george1968 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Kinka: R1200GS Adventure 2008
Προεπιλογή Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...

Λοιπόν, σκίσατε πάλι μία σοβαρή συζήτηση....
'Άκου εκεί mprrrrr και γκλίτσες... Σϊγά μη φορέσουμε και... GSτσαρούχια

Το θέμα είναι σοβαρό και θέλω να τοποθετηθώ:

α) Αν και θέλω να πιστεύω ότι ανήκουμε σε μία "elite" μοτοσικλετιστών, ως προς την φιλοσοφία κυρίως αλλά και την πεποίθηση, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί όλοι πρέπει να έχουμε την ίδια και συγκεκριμένη οδηγική συμπεριφορά.
Παραμένουμε ξεχωριστοί άνθρωποι και κάποιοι από εμάς, δυστυχώς δεν σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους - συνταξιδιώτες μας. Δυστυχώς επαναλαμβάνω, αλλά είναι μία πραγματικότητα την οποία πρέπει να δεχτούμε και να μην μας ξαφνιάζει.
(για παράδειγμα, με ξαφνιάζει το ότι πετάνε κάποιοι χαρτάκια και σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους αλλά δε μπορώ να το γενικοποιήσω)

β) Δε μου αρέσει να γενικοποιώ καταστάσεις. Με τα νέα λάστιχα που έβαλα και μέχρι να πατήσουν, πάω σαν... κότα. Αν με δείτε θα πείτε τι την πήρε ο μ..λ..κ..ς την adv, και πως πάει έτσι. Ποιός γνωρίζει τι θέμα μπορεί να έχει κάποιος ΄΄η τι να σκέφτεται όταν οδηγεί σα κότα? που τρεχει ο νους και η λογική του? Αν αφαιρέθηκε για παράδιεγμα.

Τώρα θα μου πείτε, δικαιολογίες ψάχνεις? ΟΧΙ αλλά καλό είναι να μην προδικάζουμε - δεν αρμόζει στη φιλοσοφία μας (νομίζω)

Last edited by george1968; 12-03-2009 at 12:09.
Reply With Quote