Φίλε Θοδωρή έτσι είναι ακριβώς είναι τα πράγματα όπως τα λες, απλά το ξένο είναι πάντα πιο γλύκο..
Ειδικά ο κορμός της Πίνδου είναι άλλο πράγμα ...
Πάντως τώρα με την κρίση το μόνο που μου λείπει είναι να ανεβάσετε καμιά 30 πανέμορφες διαδρομές και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο..
1.
Θοδωρή, πολύ καλή η ιδέα σου, να χτίσουμε μια "βιβλιοθήκη πληροφοριών" για τις πιο όμορφες και απολαυστικές μας διαδρομές στην Ελλάδα. Επαυξάνω. Θα δουλέψω την Πίνδο, μιας και είναι από τις αγαπημένες μου.
2.
Σταύρο - γ.... την κρίση μου! Φαίνεται ότι πρέπει να βάλουμε ένα διαδρομή "cap" για φέτος και να κρατήσουμε δυνάμεις για τις καλύτερες μέρες. Παρόλ αυτά, τα παιδιά ετοιμάζουν κάποια δυνατά ταξίδια για φέτος που αν τα κρατήσουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται θα είναι όνειρο...
3. Δεν θυμάμαι...κάτι ήθελα να πώ...
4.
Διαδρομή στην Πίνδο:
Πριν το ξεχάσω:
Αντί του:
Αθήνα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Μέτσοβο
Προτείνω το:
Αθήνα - Καρδίτσα - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι, Νεραιδοχώρι - Χαλίκι (τώρα έφτιαξαν τον δρόμο), Ανήλιο - Μέτσοβο. Δεν θυμάμαι χλμ, αλλά βάλτε το στον χάρτι και υπολογίστε.
Η διαδρομή ονειρεμένη, σας ανεβάζει στον αυχένα και σας "κατεβάζει" στο Μέτσοβο. Από τις πιο όμορφες στην Ελλάδα. Πάρτε παγούρι, ταπεράκι με κεφτέδες και καρεκλίτσες, θα τις χρειστείτε εκεί πάνω σε μια στάση στο ποτάμι. Μακριά από τις αρκούδες...