View Single Post
Παλιό 14-06-2010, 17:33
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Σε night club μετέτρεψαν τον "Αβέρωφ"!

[quote=Michael Chatzilias;173034]
Απόσπασμα:
Ανοίκει στο Π.Ν. και λειτουργεί ως πλωτό μουσείο.
Οκ. Θα προστατεύετε φαντάζομαι από εφορία Νεωτέρων Μνημείων (ξέρει κανείς την χρονολογία του?).
Απόσπασμα:
Δεν έχω δει την σύμβαση παραχώρησης, εκτιμώ όμως ότι το δημόσιο προκειμένου να αντλήσει χρήματα θα παραχωρούσε το πλοίο προς δεξιώσεις και άλλα τέτοια, εφόσον τέτοια events κρατώντουσαν σε low profile. Επίσης εκτιμώ ότι παρόμοια events έχουν ξαναγίνει, απλώς σε πολύ χαμηλότερο προφίλ.
Το χαμηλό ή το ψηλό προφίλ, είναι πολύ διαφορετικό για τον καθένα. Γι αυτό υπάρχουν ``προδιαγραφές`` όπου πάνω σ αυτές, δίνεται και παραχωρήτε, με την προυπόθεση να τηρηθούν. Απ ότι ξέρω από άλλους Χώρους, σκοπός δεν είναι πάντα το κέρδος. Μπορεί ο σκοπός να είναι εκπαιδευτικός (που εδώ δεν νοήτε) ή ψυχαγωγικός (που πάλι δεν ισχύει γιατί δεν δώθηκε για την κοινωνία ή συνήθως την τοπική κοινωνία).
Εδώ σκοπός είναι το κέρδος, από το κράτος, που δεν είναι κακό και αυτό.

Απόσπασμα:
Βλέπω ότι σε ενδιαφέρει. Να ψάξουμε να βρούμε την σύμβαση παραχώρησης. Ανοίκει στο Π.Ν. και υπάρχει τίμημα απ ό,τι ξέρω από τον δήμο Παλαιού Φαλήρου.
Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, απλά ξέρεις, μπήκα στο τρυπάκι να μάθω. Η εμπλοκή του Δήμου σημαίνει βέβαια και άλλα πράγματα.
Είχε δημιουργηθεί και ένα θέμα με το γνωστό σε όλους Παλαμήδι.

Η τέλεση του γάμου της κόρης της κ.Έλσας Παπαδη--τρίου Βουλευτής Αργολίδος και πρώιν αντιπρόεδρος της Βουλής) στο εκκλησάκι μέσα
στο Παλαμηδι παρά την από ετών απαγόρευση.
Η είδηση ακούστηκε ως εξής:”Κατ εξαίρεση η αρχαιολογική υπηρεσία έδωσε την άδεια να τελεστεί ο γάμος της κόρης της κας Παπαδημητρίου στο εκκλησάκι μέσα στο Παλαμίδι.
Η τέλεση γάμων μέσα στο Παλαμήδι έχει απαγορευτεί από την αρχαιολογική υπηρεσία προ δεκαετίας.

Αν έχει γίνει κάτι παρόμιο, πρέπει να ``καταδικαστεί`` (και το έκανε η τοπικη κοινωνία).
Η κα Παπαδη--τρίου είναι υπεράνω των απαγορεύσεων;
Αν υπάρχουν όμως τα νόμιμα, και μπορεί να γίνει εκδήλωση, δηλ. γάμος, τότε απλά δείχνει ηθικά κάπως άδικο..
Reply With Quote