View Single Post
Παλιό 14-06-2010, 19:30
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
kratao amina !!!!!!!!!!
εγο αφτο που δεν καταλαβα γιατι τοσα πολλα forum φυσικα εγω δεν ξερω τι συμβενη αλλα απο οτι αντιλαβανομαι υπαρχει μια κοντρα η μεν να καπακοσου τους δεν
παρομια κοντρα υπηρχε πιο παλια θυμαμε με την ΜΟΤΟΕ κε την γυρο απο αυτη λεσχες οπος Λεμοτ Μοθ Μογ κλπ εναντιο της ΕΛΠΑ
τεληκα εδω τη γηνεται
δεν ξερω αν καλα εκανα κε το αναφερω αλλα εγω προσοπηκα δεν εχω να χασο κε κατι απεναντιας πιστεβο οτι θα κερδισο αν δεν με διοξουν
φιλε μου απο τη στιγμη που ζουμε σε μια ελευθερη κοινωνια και το internet εχει μπει για τα καλα στη ζωη μας ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν πολλα forum τα οποια μπορει να απαρτιζονται απο ενα ατομο το λιγοτερο το καθενα.οποτε δε μπορω να ασχολουμαι με τις τακτικες και τον τροπο λειτουργιας του καθενος εξ αυτων και ουτε μ ενδιαφερει!γι αυτο για το οποιο μπορω να σου απαντησω ειναι για το gsforum το οποιο σεβεται τα μελη του,τα μελη σεβονται το forum και ο ενας τον αλλο!επισης η επιτυχια και η αξιοπρεπεια αυτου του forum αποδεικνειεται απο το σεβασμο που αυτο εχει κερδισει στο χωρο της μοτοσυκλετας και του μοτοσυκλετισμου(εμποροι μοτο,ανταλακτικων,αλλα forum και λεσχες κτλπ),οπως κι απο την ανταποκριση που υπαρχει σε καθε συναντηση,εκδρομη η εκδηλωση!
τελος να συμπληρωσω οτι δεν ειναι στις τακτικες αυτου του forum o διωγμος μελων...οποτε μη φοβασαι
Reply With Quote