τούτο τον καιρό τραβιέμαι κι εγώ με ένα ρεζερβουάρ, όχι από Bmw, αλλά δεν έχει σημασία
στην πάτρα δεν αναλαμβάνει κανείς να σου κανοίξει ή να σου κολλήσει με αργκόν το ρεζερβουάρ, γιατί όλοι φοβούντια και δικαίως, το θέμα tank bomb, αλλιώς, μην το είδατε πουθενά σύντεκνοί το ρεζερβουάρ μου
υπάρχουν μερικές προτάσεις για την περίπτωσή σου
οι σημαντικότερες αναφέρθηκαν και είναι ο εποξεικός στόκος ή αλλιώς κόλλα δύο συστατικών, που ενώ οι επαείοντες το προτείνουν σαν βραχυπρόθεσμη και προσωρινή λύση, οι μάστορες που το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια δεν αντιμετωπίζουν κανένα θέμα.
από τη στιγμή που στεγνώσει, γίνεται σαν σίδερο, είναι απρόσβλητος από την βενζίνη, δεν αφήνει πόρους, βάφεται, στοκάρεται, τρίβεται, γίνεται κομπλέ λέμε
από την άλλη, το καλάι είναι μια λύση όπως ανέβασε σε παραπλήσιο θέμα ο riko, χαμηλής επικινδυνότητας, γιατί δεν μεταχειρίζεσαι φλόγα, γίνεται κόλληση μετάλλου με μέταλλο και είναι μια διαδικασία που με προσοχή και γνώση, μπορεί να γίνει ανέξοδα
υπάρχει η δυνατότητα της πλαστικοποίησης, όπου χύνεται εντός του ρεζερβουάρ ένα πολυμερές με τον καταλύτη του, αναστρέφται συνεχώς το ρεζερβουάρ για να πιάσει παντού ένα λεπτό φίλμ πλαστικού και αυτό από την μια βουλώνει κάθε τρύπα, από την άλλη προστατεύει από την διαβρωτική ικανότητα του νερού που εμπεριέχεται ως υδρατμοί στην βενζίνη
υπάρχει μια τελευταία λύση την οποία θα χρησιμοποιήσω εγώ
λέγεται Por-15< είναι ένα εσωτερικό επίχρισμα που τοποθετείται εντός του ρεζερβουάρ, είναι σε υγρή μορφή, κλείνει κάθε τρύπα που συναντά, δημιουργεί ένα αδιαπέρατο στρώμα υλικού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω σε σκουριά, αν και καλό θα ήταν να είχε καθαριστεί το ρεζερβουάρ από πρίν, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα όπου έχει χρησιμοποιηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακι εξωτερικά, αρκεί να μην είναι απευθείας εκτεθημένα στην ηλιακή ακτινοβολία γιατί επηρεάζεται από την uv ακτινοβολία και βασίζει την χρήση του στην απορρόφηση υγρασία από την ατμόσφαιρα για να στερεωθεί-αγκιστρωθεί, παρά στην εξάτμιση του διαλύτη του, όπως στην περίπτωση των χρωμάτων που αναπόφευκτα-έτσι λέει το διαφημιστικό-επιτρέπει την ύπαρξη μικροπορώδους
πάρε και ένα απευθείας λίνκ με το προιόν και τα χαρακτηριστικά του
POR-15 - It Kills Rust
1400ε δεν μου περισσεύουν και φαντάζομαι σε κανένα μας
1400ε για να βγούν με νόμιμο τρόπο θέλουν πολύ κόπο
μάστορας θεωρείται στις μέρες μας ο μονταριστής, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε ΚΑΙ για επισκευαστή
το τηλ είναι στο προφίλ μου, πέρνα να το θέμα σου.
όπως και να χει δεν θα σου στοιχήσει πάνω από 10ε
θα κλείσω με το παράδειγμα του φίλου που όταν τρύπησε ο πάτος από την παλιά σόμπα πετρελαίου, εκεί που έπεφτε το καύσιμο, ο μάστορας τους είπε να την πετάξουν γιατί δεν μπορούσαν να την φτιάξουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, που να ήταν και παράλληλα συμφέρον
ο πατέρας του φίλου τον άκουσε, τον χαιρέτησε και μόλις έφυγε έκανε τη δοκιμή με την εποξεική δύο συστατικών. άπλωσε ένα στρώμα όχι, μικρό, κοντά ένα δάχτυλο και η σόμπα μάλλον θα κρατήσει μέχρι να καταργηθεί το πετρέλαιο
υγρ. στην γειτονιά μου και ακόμα, όταν σκάει ένα λάστιχο ποδηλάτου, δεν αγοράζουμε σαμπρέλα, αλλά κόλλα βουλκανισμού και μπαλώματα, εκτός και αν η σαμπρέλα είανι κουρέλι