View Single Post
Παλιό 15-06-2010, 11:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με το ρεζερβουάρ!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra Εμφάνιση μηνυμάτων
γιώρη, μην τρελένεσαι, είμαστε και σε επικίντυνες ηλικίες και εποχές

κανένας δεν είπε οτι δεν μπορείς να βάλεις φλόγα σε ρεζερβουάρ και να το κολλήσεις με αργκόν, είπα οτι στην πάτρα όπου ρώτησα κανένας δεν αναλαμβάνει την επισκευή τους ή τουλάχιστον το μερεμετάκι το δικό μου

φυσικά και η καλύτερη και μονιμότερη χρήση είναι το αργκόν, αλλά πρόσεξε οτι ο φίλος είναι από το ρίο της πάτρας. ο υποδειχθέντας φανοποιός είπε οτι δεν, άρα

είτε το αφήνει έτσι μέχρι να βρεθεί καταλλληλότερος μάστορας,
είτε το επισκευάζει=στουμπώνει με εποξεική, μέχρι τότε

ποιό το πρόβλημα;

όσον αφορά το αν γίνεται δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, αλλά μόνο το θέμα της επικινδυνότητας του εγχειρήματος, που εσύ μια χαρά ανέλυσες

μην αρπάζεσαι σαν σπίρτο, τώρα που μιλάμε για ρεζερβουάρ...
Κωστα φιλε μου

μα τον Δια δεν αρπαχτηκα!! απλα ξεχασα να βαλω φατσουλα που να το υποδυλωνει!!

Απο την άλλη 1400ε ειναι παρα πολλα βρε φιλε μου και θεωρησα οτι 20 ημερες στερηση του δικαιωματος καβάλας κι ενα ταξιδακι στην Αθηνα για συγκόληση μετα τις παραπανω ενεργειες που προτινω ειναι πολυ καλυτερο και προτιμοτερο!!!!!

Εξάλλου φιλοι και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητως οχηματος υπαρχουν πολλοι σε αυτο το φορουμ και οι οποιοι ειναι προθυμοι (ειμαι σιγουρος) να βοηθησουν!! Χωρις να απαιτειται να ταξιδεψει ο κατοχος του ρεζερβουαρ!!!
Αρκει να κανει ολα οσα προτινω και να παρει ενα τηλεφωνο ''καποιον'' που νομιζει οτι ειναι προθυμος να βοηθησει!! Μετα θα βαλει το ρεζερβουαρ καταλληλα αμπαλαρισμενο στο τρενο και ''καποιος'' καλος Σαμαρειτης θα το παραλαβει στην αθηνα και αμα το πέρας των εργασιων θα το ξαναστειλει με τον ιδιο τροπο πισω!!!! Ξερεις ποσα ελατηρια μπροστινων, διαφορα ανταλλακτικα κ.α. εχω στειλει σε διαφορες πολεις της Ελλαδας τα τελευταια 20 χρόνια εξυπηρετωντας γνωστους κι αγνωστους??? Με χαρα το εκανα και συνεχιζω να το κανω οταν χρειαζεται!!!
Βεβαια ολο αυτο εχει ενα κοστος το οποιο δεν φτανει βεβαια τα 1400ε αλλα ειναι καμποσο!! 1400 θα εδινε κι εγω του τα γλυτωνω με τις ιδεες μου......να μην κεραστω εναν καφε σε αυτην την ομορφη παραλια του Ριο με θεα τα ομορφα πολυχρωμα μπικινακια!!!!!! Φτιαχνουν και καταπληκτικο freddo capuccino σε εκεινα τα μερη!!!

Εγω ετσι ξερω οτι συμπεριφερονται οι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕς ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και γιαυτο και το προηγουμενο ποστ μου!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 15-06-2010 at 11:55.
Reply With Quote