View Single Post
Παλιό 15-06-2010, 14:29
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με το ρεζερβουάρ!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστα φιλε μου

μα τον Δια δεν αρπαχτηκα!! απλα ξεχασα να βαλω φατσουλα που να το υποδυλωνει!!

Απο την άλλη 1400ε ειναι παρα πολλα βρε φιλε μου και θεωρησα οτι 20 ημερες στερηση του δικαιωματος καβάλας κι ενα ταξιδακι στην Αθηνα για συγκόληση μετα τις παραπανω ενεργειες που προτινω ειναι πολυ καλυτερο και προτιμοτερο!!!!!

Εξάλλου φιλοι και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητως οχηματος υπαρχουν πολλοι σε αυτο το φορουμ και οι οποιοι ειναι προθυμοι (ειμαι σιγουρος) να βοηθησουν!! Χωρις να απαιτειται να ταξιδεψει ο κατοχος του ρεζερβουαρ!!!
Αρκει να κανει ολα οσα προτινω και να παρει ενα τηλεφωνο ''καποιον'' που νομιζει οτι ειναι προθυμος να βοηθησει!! Μετα θα βαλει το ρεζερβουαρ καταλληλα αμπαλαρισμενο στο τρενο και ''καποιος'' καλος Σαμαρειτης θα το παραλαβει στην αθηνα και αμα το πέρας των εργασιων θα το ξαναστειλει με τον ιδιο τροπο πισω!!!! Ξερεις ποσα ελατηρια μπροστινων, διαφορα ανταλλακτικα κ.α. εχω στειλει σε διαφορες πολεις της Ελλαδας τα τελευταια 20 χρόνια εξυπηρετωντας γνωστους κι αγνωστους??? Με χαρα το εκανα και συνεχιζω να το κανω οταν χρειαζεται!!!
Βεβαια ολο αυτο εχει ενα κοστος το οποιο δεν φτανει βεβαια τα 1400ε αλλα ειναι καμποσο!! 1400 θα εδινε κι εγω του τα γλυτωνω με τις ιδεες μου......να μην κεραστω εναν καφε σε αυτην την ομορφη παραλια του Ριο με θεα τα ομορφα πολυχρωμα μπικινακια!!!!!! Φτιαχνουν και καταπληκτικο freddo capuccino σε εκεινα τα μερη!!!

Εγω ετσι ξερω οτι συμπεριφερονται οι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕς ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και γιαυτο και το προηγουμενο ποστ μου!!!!!!

Όχι μόνο freddo capuccino, αλλά κ τσίπουρο με ωραίους μεζέδες που μαγειρεύει ο Βασίλης (Skippybi) κερνάμε, με θέα την Γέφυρα!

Jefe
Reply With Quote