12-03-2009, 15:37
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
|
|
Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty
Δηλαδή φίλε μου εσυ κρίνεις τον οδηγό απο την εταιρια που οδηγει????νομίζω οτι δεν τα λεσ καλα τα πράγματα...   η και αν τα λες λυσε μου την απορία τη διαφορα έχει ο αναβάτης της BMW με τον αναβάτη που έχεi varadero η vstrom η ktm.το θεμα ειναι ο αναβάτης και οχι η μαρκα της μηχανης...οσο για τα παπακια που κανουν μαμακιες δεν τις κανουν τα παπακια αλλα οι αναβάτες που σε λίγους μήνες η χρόνια δουλεύουν DELIVERY και θα πάρουν BMW.(και καλα θα κανουν αποψη μου).ας χαλαρώσουμε λιγο..δεν κάνουν οι μηχανες τους αναβάτες.....
Φιλικά
Τακης
|
Δεν με κατάλαβες και θα τα ξαναπω
1. Είπα παπακι δεν ανέφερα εταιρεία!
2. Εαν έχεις δώσει μια μικρή περιουσία για να κάνεις τα γούστα σου είσαι σίγουρα σοβαρός και αγαπάς την μοτοσυκλέτα και επειδή εδώ είναι το GSFORUM ευλογάμε και τα γένια μας.
3. Έχω δουλέψει και delivery όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα και όποιος μου πει ότι πάνω στο μηχανάκι αυτό δεν έκανε μ@λ@κί@ λέει σίγουρα ψέματα.
4. Εάν είσαι κακαούνης΄σε ότι και να ανέβεις θα κάνεις ταρζανιές είναι σίγουρο, αλλά πες μου εσύ που νομίζεις ότι δεν κάνουν τα οχήματα τους οδηγούς πόσους ξέρεις που ανέβηκαν σε εντούρο και δεν το σούζαραν, πόσοι καβάλησαν street και δεν γκάζοσαν, πόσοι μπήκαν σε smart και δεν το σφήνωσαν όπουν βρήκαν, πόσοι οδήγησαν μεγάλο όχημα και δεν τσαμπουκαλέυτηκαν .................!
5. Όπως σου είπα δεν γενικεύω πράγματα αλλά οι κανόνες υπάρχουν όσο και να θέλεις να τους αγνοείς ή να πιστευεις ότι δεν εντάσεσαι σε αυτούς! Και όταν λέω ότι οι Bmwδάκιδες οδηγάνε με αξιοπρέπεια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και το αντίθετο ή ότι οι Vstromάκιδες, Varaderάκιδες κλπ οδηγάνε αναξιοπρεπώς!
Φυσικά και πάντα Φιλικά
Πέτρος
|