View Single Post
Παλιό 17-06-2010, 00:23
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου

Φίλε Margot, είσαι ευπρόσδεκτος!

Δεν θα έχει χώμα η διαδρομή, εκτός κι αν κάποιοι από εσάς θελήσουν να πάνε μόνοι στους σε χώμα. Εγώ δεν έχω προγραμματίσει χώμα, αλλά ούτε και ξέρω που έχει, παρόλο που θα βρείτε καταπληκτικές διαδρομές εκεί μέσα στα βουνά.

Έχουμε λοιπόν:

Συνάντηση 9 - 9.15 στα πρώτα διόδια της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο Σχηματάρι. Πληρώνουμε και σταματούμε δεξιά. 9μιση αργότερο έχουμε αναχώρηση. Πρώτη μας στάση θα είναι για καφέ και Λουκουμάδες λίγο πριν τον Άγιο. Έπειτα θα πάμε για κεράκι στον Άγιο Γιάννη το Ρώσσο. Εκεί κοντά θα συναντήσουμε τον φίλο μας Fuji. Συνεχίζουμε προς βορά, προς Λίμνη όπου και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό μετά (ή Ροβιές, ανάλογα που έχει καλύτερη θάλασσα). Εάν θελήσουμε να κινηθούμε πιο βόρεια, θα το αποφασίσουμε εκείνη την στιγμή. Ειδάλλως, προχωρούμε προς την Αιδηψό όπου και θα πάρουμε το μικρό μας φέρρυ για Αρκίτσα.

Αποστάσεις:
Αθήνα - Λίμνη περίπου 160χλμ, 2 ώρες και κάτι.
Αρκίτσα - Αθήνα 151χλμ.

Η εκκίνησή μας θα είναι την Κυριακή το πρωί, 9 στα πρώτα διόδια της Αθηνών Λαμίας, στο Σχηματάρι. Πληρώνουμε διόδια και σταματούμε. Οι μοτοσυκλέτες μας γεμισμένες με βενζίνη και έτοιμοι προς αναχώρηση!

1. Michael Chatzilias με Σταματία
2. Black Shadow με Κατερίνα

3. SteliosX με Τώνια
4. Alex1150
5. Nikolas33
6. MARK (?)
7. Margot

Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973.

Δεν έχω φωτογραφική, οπότε χρειαζόμαστε έναν από εσάς, με φωτογραφική, να κρατάει ντοκουμέντα και να αναρτήσει στην επιστροφή μας. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μας κάτσει κανένα "λάστιχο" (αέρικο και Carduellis ξέρουν από λάστιχα...βλέπε Τζια..)

Άντε με το καλό!

Να βλέπω κι άλλες συμμετοχές για την Κυριακή!

8.
Reply With Quote