View Single Post
Παλιό 17-06-2010, 14:16
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Καλό θα ήταν να υπάρχει επικοδομητικός διάλογος και να μην στηλιτεύονται άρθρα μου επι παντός επιστητού.
Το ότι έχουμε την δυνατότητα διαλόγου μέσω της επί ετών φιλίας που υπάρχει, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι μπορούμε να κάνουμε χρήση δημοσιευμάτων για να βγάζουμε τα εσώψυχά μας κατά του δημοσιογραφικού κόσμου, που δεν εκπροσωπώ σε καμία περίπτωση.
Με πιο απλά λόγια το συγκεκριμένο thread (όπως και άλλα από άλλα δημισιεύματα) δεν αναρτήθηκε για να λασπολογούμε αλλά για διάλογο, που μας είναι απαραίτητος στις μέρες μας.
Το να σχολιάζουμε αποσπασματικώς, κομματιασμένα σημεία του ποστ, είναι μια παλιά αποτυχημένη συνταγή στα fora, την οποία την έχουμε πολλάκις καταδικάσει.
Θεωρώ λοιπόν το ποστ του φίλτατου Carduelis λίαν προσβλητικό και χωρίς καμία χρηστικότητα αφού δεν θέτει ερωτήματα που δύναται να προκύψει επικοδομητική συνέχεια, παρά προσωπικούς προβληματισμούς για τους οποίους δεν μπαίνω καν στο κόπο να τοποθετηθώ.
Το βέβαιο είναι ότι ο συνφρουμίτης ίσως να χρειάζεται λίγο περισσότερο ξεσκόνισμα στην ιστορία. Πάνω σε αυτό προτίθεμαι να τον φιλοξενήσω στο Ρέθυμνο, όποτε το θελήσει και να τους αφιερώσω χρόνο.
Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. το AgorPress.gr φίλτατε Carduelis δεν είναι blog αλλά ηλεκτρονική εφημερίδα (πολλά site ενημέρωσης μαζί -news portal) με 12 έως 15.000 αναγνώστες (Πηγή: Google/Analytics) καθημερινά.
Y.Γ.2 Και βέβαια η χρήση του Ενικού είναι αρετή και όχι απαραιτήτως γλώσσα επικοινωνίας αγνώστων. Όταν λοιπόν γίνεται αλόγιστη και άκομψη χρήση του Ενικού καλό θα είναι να περνάμε στον Πληθυντικό.
Y.Γ.3 Αν επιθυμειτε αγαπητέ Carduelis οποιαδήποτε διευκρίνηση στα ανωτέρω σας επικοινωνήστε μαζί μου με ΠΜ και είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω και να σας λύσω οποιαδήποτε απορία σας, μιας και στο thread αναζητούμε θέσεις και απόψεις και όχι κάτι άλλο.

Last edited by VILLY; 17-06-2010 at 14:31.
Reply With Quote