View Single Post
Παλιό 17-06-2010, 19:57
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλά τα καλά της τεχνολογίας αλλά ένα πάρα πολύ κακό ειναι οτι μπορούμε να επικοινωνούμε απο διάφορα μέρη τού κόσμου χωρίς να βλεπόμαστε.Ειμαι σιγουρος οτι αν τα λεγαμε απο κοντα τα αποτελέσματα θα ηταν τελείως διαφορετικά . Η οποιαδήποτε παρεξηγηση θα λυνόταν αμέσως και ας μην συμφωνουσαμε.
κι όμως,
εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι απλά, ακόμα μία παρεξήγηση...
εγώ βλέπω χαώδη απόσταση μεταξύ ενός ανθρώπου που ψάχνει τις πηγές του και τεκμηριώνει ακόμα και την αντίθεση/αντίρρησή του, και από την άλλη έναν άνθρωπο σε στεγανά που δεν κάνει πίσω και ούτε τεκμηριώνει ουσιαστικά τα όσα του καταμαρτυρούν.
Πρέπει να γνωρίζει ο μέλλων επαναστάτης μας ότι όταν ο εχθρός δεν μπορεί να σε νικήσει σαν ολότητα, θα προσπαθήσει να σε τεμαχίσει, να σε απομακρύνει από τη διοικητική σου μέριμνα, να σε απομονώσει και να σε χτυπήσει αιφνιδιαστικά με όλες του τις δυνάμεις. Μια αναδρομή στη στρατιωτική ιστορία το αποδεικνύει. Μην προτρέξουμε λέγοντας ότι τώρα πια ο κίνδυνος δεν είναι στρατιωτικός αλλά πολιτικο/οικονομικός. Να είστε σίγουροι ότι αλλάζει απλά η μορφή των όπλων...
Σε περιόδους αστάθειας μας φταίνε όλοι και όλα πλην του εαυτού μας.
Πρότείνω πρώτα το γνωθι σαυτόν κατά τας γραφάς επιφανών Ελλήνων (Πλούταρχος, ουχί ο τραγουδιστής) διότι η ιστορία του τόπου δεν ξεκινάει ρε γαμώτο με τη γέννηση του Βενιζέλου...

Last edited by vpentza; 17-06-2010 at 19:59.
Reply With Quote