
20-06-2010, 01:58
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
|
|
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stefas
Καλησπέρα φίλοι μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω, αλλα λόγω του ότι έχω σπίτι στην περιοχή πολλά χρόνια θα ήθελα να σας δώσω μερικές πληροφορίες.
Για μπάνιο η καλύτερη παραλία είναι το κοχύλι (1 χλμ μετά τη Λίμνη με κατεύθυνση προς Ροβιές). Η παραλία είναι με βότσαλο και θα βρείτε την Οστρια ένα Pool bar με free ξαπλώστρες και ομπρέλες επί της παραλίας και φυσικά καφέδες σνακ κτλ. Επίσης έχει και ντουζιέρες.
Για φαγητό αν θέλετε κλασσική ταβέρνα θα βρείτε τον Πλάτανο που βρίσκεται στη Λίμνη και είναι στα 20 μέτρα κάνοντας αριστερά στον παραλιακό δρόμο. Επίσης θα πρότεινα και το bella vista το οποίο βρίσκεται πάνω στο δρόμο 1 χλμ μετά το κοχύλι με κατεύθυνση προς Ροβιές. Στο bella vista Καλό είναι να κλείσετε τραπέζι πριν πάτε για μπάνιο γιατί δεν θα βρείτε εύκολα.
Αν θέλετε ψαρικά (καλαμαράκια, χταπόδια και οστρακοειδή) προτείνω το Φύκι το οποίο βρίσκεται στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της Λίμνης μπροστά από το λιμάνι.
Αν θέλετε φρέσκο ψάρι προτείνω στο χωριό Ίλια 15χλμ από τη Λίμνη με κατεύθυνση προς Αιδηψό την τελευταία ταβέρνα στα δεξιά της παραλίας. Το μόνο αρνητικό είναι η ζέστη στην περιοχή λόγω των ιαματικών πηγών.
Επίσης για τους καταράχτες δρυμώνα : Προτείνω στους τολμηρούς και τους μη έχοντες καρδιακά προβλήματα να βουτήξουν. Επίσης θα πρότεινα μια σταση στη Μονή Οσίου Δαβίδ όπου μόνασε ένας από τους σύγχρονους αγίους, πατήρ Ιάκωβος. (Αν και έχει γίνει πολύ εμπορικό τα τελευταία χρόνια και το απεχθάνομαι).
Εύχομαι καλή βόλτα...
|
Φίλε Stefas ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που σας δίνεις. Ελπίζω ότι θα σε έχουμε μαζί μας σε ένα από τα επόμενά μας ταξίδια σύντομα!
|