View Single Post
Παλιό 20-06-2010, 20:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
...........................................................
5. Συμπέθερε, σε ευχαριστώ που ήρθες καταρχήν και κατά δεύτερον που πήρες μαζί σου την γυναίκα μου και το παιδί μου.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο διασκεδασα το ''δρομολογιο'' με τον Ανδρεα και την Φιλια στο πίσω καθισμα στα καρεκλακια τους να συζητανε σαν μεγαλοι ανθρωποι για τα ζωα του πλανητη και να παιζουν σαν παιδια!!!! Ουτε για μια στιγμη δεν μας κουρασαν!! Ουτε μια παρατηρηση δεν καναμε...τιποτε!! Σαν να μην υπηρχαν!!!

Αφου για μια στιγμη (μονον μιά έτσι?????) περασε απο το μυαλο μου να αφησω τους δυο τροχους και να πιασω τους τεσσερεις μονον και μονον για να πηγαινω-φερνω τα παιδια και τις γυναικες!!! Αν ειχα μεγαλυτερο αυτοκινητο (να παρω κανα 7- 9θεσιο?) θα απηλασα και τον Frits απο τετοια βαρη!!!!!! Να'στε σιγουροι!!!! Αυτον τον Θαν αση και αυτην την Αλεξανδρα ωρες ωρες σουρχεται να τα ..........ζουμπουρλουδίσεις!!!!!

Οσο για την εκδρομη τι να πω? Ειμαι σε φορουμς εκ καταβολης Ιντερνετ, μοτοσυκλετιστικα και άλλα, και τετοια παρεα ουτε στα πιο αισιοδοξα ονειρα μου!!!!!! Αυτο και μονον τα λεει ολα!!!!
Οι ευχες μου να συνεχισει ετσι για πάντα!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 20-06-2010 at 20:55.
Reply With Quote