View Single Post
Παλιό 21-06-2010, 11:36
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

H τοποθέτηση του Κυριάκου (ΕΟD Κ-9) εμπεριέχει αρκετά αληθινά στοιχεία και σε πολλά θα συμφωνήσω μαζί του.
Η τοποθέτηση του Captain Andreas είναι ορθά διατυπωμένη συντακτικά και ορθογραφικά, με ωραία χρήση της Ελλ. γλώσσας αλλά πέρα για πέρα άστοχη και εκτός θέματος.

Φίλοι μου θα το ξανατονίσω για μια ακόμα φορά, επειδή βλέπω ορισμένους συνφορουμίτες να πέφτουν στο λάθος, παρουσιάζοντας χειμαρρώδη κείμενα, αναφερόμενοι εφ΄ολης της ύλης, μιας ύλης όμως που έχουν στο μυαλό τους, όπως τυχόν την έχουν ακούσει στα Κρητικά καφενεία και την οποία έχω ήδη δηλώσει (δις) ότι δεν ασπάζομαι. Μάλιστα όταν έχω δηλώσει ότι η σημαία με το αστέρι αποτελεί ντροπή για τη Κρήτη, τότε πως μπορεί να γίνεται (από λάθος ή εκ παραδρομής) λόγος για το ότι υποστηρίζω αυτή τη σημαία.
Φίλοι μου άλλο Ομοσπονδιακή Δημοκρατία και άλλο αυτονόμηση της Κρήτης.
Έχω ξεκαθαρίσει την άποψή μου περί αυτού και όπως είπα και σε παραπάνω ποστ ξεκαθαρίζω με στοιχεία το πλούτο της Κρήτης, ενώ αντίστοιχο πλούτο έχει η Μακεδονία, νησιά, Στερεά, κλπ. Μιλώ για οικονομική ανεξαρτησία αυτών των περιοχών και εκμεταλλεύομαι το γεγονός της έντονης θέσης του νησιού για αυτονόμηση, με σκοπό να συζητηθεί (και όχι παρθεί απόφαση) για το αν πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή προς τα εκεί (ομοσπονδιακή δημοκρατία) , με στόχο να σταματήσει το αιματοκύλισμα από το Αθηνοκεντρικό κράτος των Μαντέληδων και των Τσουκάτων.
Άρα ποιες προδοσίες ονειρεύονται οι περισπούδαστοι συνφορουμίτες και ποιόν αποκαλούν προδότη, όταν προδότης είναι αυτός που προσυπογράφει την καταδίκη ενός λαού που μοχθεί και ο ίδιος κάθεται αδρανής στα σπιτάκι του κατηγορώντας τον οποιοδήποτε σκέπτεται λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Και καλό θα ήταν αυτοί που κατηγορούν για προδοσία, να απαντήσουν καταθέτοντας τις δικές τους λύσεις & προτάσεις που θα μας βγάλουν από τη τρομερή και δίχως προηγούμενο μεσαιωνική κατάσταση που βυθιστήκαμε και ας σταματήσουν να συμπαρασύρουν σε ένα τρελό χορό κατρακύλας και του υπολοίπους.
Αυτά που γράφει ο Κυριάκος (ΕΟD Κ-9) είναι σωστά, αλλά τι σχέση έχουν Κυριάκο με εμένα. Έγραψα πουθενά ότι η Συνθήκη του Λονδίνου αναφέρει 100 χρόνια συμβίωσης; Έγραψα πουθενά ότι η σημαία με το αστέρι αποτελεί όνειρο και λάβαρο του σημερινού ενεργού Κρητικού;
Φίλοι μου, ο Κρητικός όπως και ο Μακεδόνας ή ο Θεσσαλός μπορεί άνετα τα διαχειριστεί αυτόνομα το πλούτο του. Αν οι πολιτικοί από τον 2ο Π.Π. και τούδε φρόντισαν να αφανίσουν το πλούτο μας, τότε ας μας αφήσουν να αποδίδουμε εμείς στο Αθηνοκεντρικό κράτος και όχι να εξακολουθήσει η τεράστια διαρροή από εκεί και να εξακολουθήσουν οι 300 της Βουλής να παίζουν το βιός μας στη καθημερινή κερδοσκοπική ρουλέτα και να πλουτίζουν οι Ελβετικοί λογαριασμοί τους με τα χρήματα Έλληνα φορολογούμενου.
Επομένως, λύσεις φίλοι μου και όχι Θερβαντικές θεωρίες για προδοσίες, αλλότρια συμφέρονται και πουλημένους στη Μοσάντ. Αυτά ίσχυαν πριν από πολλά χρόνια, αλλά ο Κρητικός έχει και γνώση και όρεξη για δουλειά (όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες άλλωστε) και δεν καθοδηγείται σε ευρεία κλίμακα από τους «ηγέτες» δολοφόνους.
"Πολλοί οραματιστές στο Μεσαίωνα, κατηγορήθηκαν για μαγεία. Η ιστορία όμως τους δικαίωσε"

Απόσπασμα:
Από Captain Andreas:
ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ; ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;
Εδώ αγαπητέ φίλε φαίνεται το πόσο εκτός θέματος είσαι.
Τα Γερμανικά ή Αμερικανικά κρατίδια ουδέποτε ήταν αποκομμένα από το κορμό.
Απεναντίας αποτελούν το κορμό!!!
Το Μόντε Κάρλο ουδέποτε ζήτησε πλήρη αυτονομία και ας μαγειρεύονται ή διαστρευλόνονται οι αλήθειες με αναφορές για δουκάτα ή πριγκιπάτα.

Έτσι λοιπόν φίλοι μου σας θέλω ομοίως δραστήριους στο να εκθέσετε τις απόψεις σας για το πως μπορεί να βγεί η χώρα από τον οικονομικό όλεθρο πριν έρθει η ημέρα που δεν θα έχετε ούτε τα χρήματα να πληρώσετε το ιντερνετ για να ποστάρετε στο forum.

Last edited by VILLY; 21-06-2010 at 11:49.
Reply With Quote