Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Το παρόν εξυπηρετεί στο να ξυπνάμε και να βλέπουμε ποιοί μας ξεπουλάνει ενδεδυμένοι δημοσιογραφικό, δημοσιονομικό, οικονομοτεχνικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μανδύα, προκειμένου να κάνουν την χάρη στα όποια νεοταξικά αφεντικά τους. Αν νομίζετε ότι ο συνδυασμός ΔΝΤ, Καλλικράτη, Ελληνοτουρκικών, Σκοπιανού και τώρα θέμα Κρήτης είναι τυχαίος, παρακαλώ πολύ διαβάστε νεώτερη Ελληνική Ιστορία... πάντα επαναλαμβάνεται... και πάντα θύμα είναι η Πατρίδα και ο Λαός.
|
Αγαπητέ κύριε, η είσοδός σας στο forum εμφανώς αποσκοπεί, αφού κάνατε entry μόνο και μόνο για να αντιπαρατεθείτε χωρίς λόγο.
Καλό θα είναι να επιτρέψετε εκεί από όπου μας ήρθατε, για να συνεχίσουμε την επικοδομητική αυτή συζήτηση.
Απόσπασμα:
Από Aeriko:
Ερώτηση προς admin και moderators: Γιατί εξακολουθείτε να κρατάτε το νήμα ανεβασμένο, άλλα και άλλα έχουν κατέβει αυτοστιγμή, τι εξυπηρετεί το παρόν;
|
Επιπλέον οι mods μπορούν να κρίνουν και δεν νομίζω ότι έχουν ανάγκη νουθεσίας. Η ποιότητα (εκτός ελαχίστων παραφωνιών) της δημόσιας συζήτησης και οι 600 και πλέον προβολές τους προφανώς καταδεικνύουν ότι το θέμα ενδιαφέρει.