View Single Post
Παλιό 21-06-2010, 13:47
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαθυστόχαστη η τοποθέτησή σου αδερφέ και εκεί ακριβώς είναι το θέμα.
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον ΕOD K-9 που είχαμε παρεμφερή κουβέντα.
Δεν διαφέρει φίλε μου ο Κρητικός από τους υπόλοιπους Έλληνες. Λόγω του μεγάλου πλούτου που έχει ως υπερπλουτοπαραγωγική περιφέρεια, δίδει απλώς πολλά και έχει ίσως το δικαίωμα να μιλήσει ίσως και πρώτος.
Το ζητούμενο λοιπόν όπως πολλάκις έχω διατυπώσει είναι να ξεκινήσει από τη Κρήτη η διαβούλευση για το αν πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλη τη χώρα σχετικά με το τρόπο διακυβέρνησης. Και δεν έχει διαφωνήσει κανείς μέχρι σήμερα μαζί μου ότι αλλαγές χρειάζονται εδώ και τώρα.
Ομοσπονδιακή Δημοκρατία με οικονομικά ανεξάρτητες τις 7 περιφέρειες της χώρας, είναι η λύση που προτείνω. Αν έχει κανείς καμιά καλύτερη λύση ας την ρίξει στο τραπέζι!
Κατά την γνώμη μου λοιπόν μόνο με ομοσπονδιακή δημοκρατία δεν μπορούν να έχουν το έλεγχο οι παγκόσμιοι και ημεδαποί κερδοσκόποι που πίνουν αυτή τη στιγμή το αίμα του Έλληνα.
Όσο για τα άλλα που γράφονται ... έ, λόγια!!
Εγωιστικα μιλατε,πολλοι Κρητικοι και πανω απ ολα ειναι η παρτη σας..Η Κρητη εχει την πολυτελεια να αυτονομηθει γιατι παραγει,οκ.
Στον καιαδα λοιπον η Θρακη,Μακεδονια,Ηπειρος που δεν εχουν τοσο μεγαλη(ή και καθολου) αγροτικη παραγωγη και δεν εχουν και το προνομοιο να ειναι τουριστικοι προορισμοι.
Φιλε,τα επιχειρηματα σου,μου ειναι ''λιγα'' και ξερεις γιατι?
Γιατι αυτο που υποβοσκει,ειναι η διαλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ και η δικαιολογια καθε τοσο θα αλλαζει.
Τουρκικη πληθησμιακη πλειονοτητα στην Θρακη θα ανακαλυψουν τα σκουλικια,πλουσοιυς Κρητικους που δεν γουσταρουν να πληρωνουν παρακατιανους Στερεοελλαδιτες θα μοστραρουν παλι,αλλα και ''αγανακτισμενους'' ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που η γαμ..νη η Αθηνα δεν τους δινει πρωταθλημα.....
Ο καθενας ας κανει οτι νομιζει και ας πιστευει οτι θεο θελει.
75% των Κρητων θελει ανεξαρτησια?Οκ και εγω θα αγοραζω τουρκικες ντοματες,πατατες κ.α και διακοπες θα κανω στο Εσκι Σεχιρ....
Reply With Quote