View Single Post
  #73  
Παλιό 21-06-2010, 14:02
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Μηνύματα: 548
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγωιστικα μιλατε,πολλοι Κρητικοι και πανω απ ολα ειναι η παρτη σας..Η Κρητη εχει την πολυτελεια να αυτονομηθει γιατι παραγει,οκ.
Στον καιαδα λοιπον η Θρακη,Μακεδονια,Ηπειρος που δεν εχουν τοσο μεγαλη(ή και καθολου) αγροτικη παραγωγη και δεν εχουν και το προνομοιο να ειναι τουριστικοι προορισμοι.
Φιλε,τα επιχειρηματα σου,μου ειναι ''λιγα'' και ξερεις γιατι?
Γιατι αυτο που υποβοσκει,ειναι η διαλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ και η δικαιολογια καθε τοσο θα αλλαζει.
Τουρκικη πληθησμιακη πλειονοτητα στην Θρακη θα ανακαλυψουν τα σκουλικια,πλουσοιυς Κρητικους που δεν γουσταρουν να πληρωνουν παρακατιανους Στερεοελλαδιτες θα μοστραρουν παλι,αλλα και ''αγανακτισμενους'' ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που η γαμ..νη η Αθηνα δεν τους δινει πρωταθλημα.....
Φίλε μου, η εφημερίδα είναι θες δε θες Κρητική. Απευθύνεται κυρίαρχα σε Κρητικούς. Όταν το σπίτι σου καίγεται, δεν κοιτάς το σπίτι του γείτονα, ή μήπως θες να με πείσεις ότι όταν όλα τα σπίτια στη γειτονιά καίγονται θα αφήσεις τα κοπέλια σου να καούν για να σβήσεις τη φωτιά του γείτονα;
Έτσι λοιπόν στη Κρήτη γίνονται γόνιμες συζητήσεις για το τι μπορεί να αλλάξει. Και μέσα από αυτές τις συζητήσεις, ποιος ξέρει ... μπορεί να δοθούν λύσεις να αλλάξει όλη η χώρα προς το καλύτερο.
Θα συμφωνήσουμε λοιπόν όλοι ότι η χώρα μας χρειάζεται αλλαγή, άμεσα διότι απλούστατα θα οδηγηθεί σε καμιά επανάσταση και τότε θα χαθούμε όλοι!
Πάμε όμως και στο δια ταύτα! Η Θράκη είναι φτωχιά. Θα συμφωνήσω. Ομοίως και η Ήπειρος. Ομοίως όμως και τα Σφακιά ή περιοχές στον Άγιο Βασίλη (για όσους γνωρίζουν) της Κρήτης.
Όπως λοιπόν μέσα σε ένα ομόσπονδο Ελληνικό κράτος με 7 περιφέρειες, η Μακεδονία θα απορροφήσει την Θράκη και η Θεσσαλία την Ήπειρο, η Κρήτη θα απορροφήσει τις δικές της φτωχές περιοχές που αποδεδειγμένα έχει.
Τι κάνεις λοιπόν εκείνη τη στιγμή.
Δημιουργείς επτά ομόσπονδα, οικονομικώς ανεξάρτητα κράτη μέσα στην Ελλάδα υπό ομοσπονδιακό καθεστώς διακυβέρνησης, τα οποία θα απορροφήσουν τις φτωχότερες γείτονες περιοχές τους και οπλίζεσαι έτσι αδρά απέναντι στους κερδοσκόπους, αφού ο δικαιωματικός σου πλούτος είναι σε σαφώς καλύτερα χέρια.
Αυτό είναι το σχέδιο φίλοι μου και όχι οι προδοτικές αυτομολήσεις που αδίκως αναφέρουν ορισμένοι και μεθοδευμένα στηλιτεύουν κάποιοι εδώ μέσα.
Reply With Quote