View Single Post
Παλιό 21-06-2010, 14:25
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, η εφημερίδα είναι θες δε θες Κρητική. Απευθύνεται κυρίαρχα σε Κρητικούς. Όταν το σπίτι σου καίγεται, δεν κοιτάς το σπίτι του γείτονα, ή μήπως θες να με πείσεις ότι όταν όλα τα σπίτια στη γειτονιά καίγονται θα αφήσεις τα κοπέλια σου να καούν για να σβήσεις τη φωτιά του γείτονα;
Έτσι λοιπόν στη Κρήτη γίνονται γόνιμες συζητήσεις για το τι μπορεί να αλλάξει. Και μέσα από αυτές τις συζητήσεις, ποιος ξέρει ... μπορεί να δοθούν λύσεις να αλλάξει όλη η χώρα προς το καλύτερο.
Θα συμφωνήσουμε λοιπόν όλοι ότι η χώρα μας χρειάζεται αλλαγή, άμεσα διότι απλούστατα θα οδηγηθεί σε καμιά επανάσταση και τότε θα χαθούμε όλοι!
Πάμε όμως και στο δια ταύτα! Η Θράκη είναι φτωχιά. Θα συμφωνήσω. Ομοίως και η Ήπειρος. Ομοίως όμως και τα Σφακιά ή περιοχές στον Άγιο Βασίλη (για όσους γνωρίζουν) της Κρήτης.
Όπως λοιπόν μέσα σε ένα ομόσπονδο Ελληνικό κράτος με 7 περιφέρειες, η Μακεδονία θα απορροφήσει την Θράκη και η Θεσσαλία την Ήπειρο, η Κρήτη θα απορροφήσει τις δικές της φτωχές περιοχές που αποδεδειγμένα έχει.
Τι κάνεις λοιπόν εκείνη τη στιγμή.
Δημιουργείς επτά ομόσπονδα, οικονομικώς ανεξάρτητα κράτη μέσα στην Ελλάδα υπό ομοσπονδιακό καθεστώς διακυβέρνησης, τα οποία θα απορροφήσουν τις φτωχότερες γείτονες περιοχές τους και οπλίζεσαι έτσι αδρά απέναντι στους κερδοσκόπους, αφού ο δικαιωματικός σου πλούτος είναι σε σαφώς καλύτερα χέρια.
Αυτό είναι το σχέδιο φίλοι μου και όχι οι προδοτικές αυτομολήσεις που αδίκως αναφέρουν ορισμένοι και μεθοδευμένα στηλιτεύουν κάποιοι εδώ μέσα.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ
μας πρήξατε και νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός, να βαρεθούμε με τις μπουρδολογίες και μελλόντικές ομοσπονδίες και να πούμε αει σιχτίρ.

Last edited by aeriko; 21-06-2010 at 14:26.
Reply With Quote