21-06-2010, 16:49
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;
Εγώ κύριοι πείστηκα πάντως από τα επιχειρήματά του κ Κασιμάτη:
Εδώ και λίγη ώρα με έκτακτο δημοψήφισμα στο σπίτι μου το ανακήρυξα "Ομόσπονδο κρατίδιο"!
Οι ψήφοι 2-1: υπέρ της ανεξαρτησίας ψήφισα εγώ και η κόρη μου (της μικρής της έταξα καινούργια παπούτσια και κινητό), ενώ καταψήφισε όπως πάντα τα τελευταία 28 χρόνια η Λίτσα! Τα καρδερίνια και το κουνέλι δήλωσαν αποχή..
Η "Νέα Χώρα" αποτελείται από 120 τετραγωνικά ελεύθερης γής συν 12 ακάλυπτο και 2 μπαλκόνια! Εχει πληθυσμό 9 κατοίκους, εκ των οποίων οι 6 είναι αλλοδαποί (1 κουνέλι και 5 καρδερίνες) με πλήρη όμως δικαιώματα κελαιδίσματος.
Η νέα κυβέρνηση ολιγομελής όπως ευχόμασταν πάντα στην παλιά Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν τη βλέπαμε:
- Υπουργείο Οικονομικών, Εξωτερικών σχέσεων, Προγραμματισμού και Διαχείρησης Πόρων: Εγώ
- Υπουργεία Βόλτας και Κοπάνας, Κατανάλωσης Πόρων, Epikoinwniwn: Κατερινα (η κόρη)
- Yπουργεία Διαχείρησης Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητας και Φαγώσιμων Υλών: Λίτσα (άμα θέλει ας ξαναμειοψηφίσει!)
Στο θέμα της σημαίας: παράγγειλα ήδη από το δίκτυο μια μεταξοτυπία (2χ2 μ), ντούμπλε φας, με θέμα από την μια μεριά την Τζούλια και από την άλλη το Τζίτζικα.
Τα σύνορα: θα είναι φρι σε όσους είναι Παναθηναικοί, τρώνε βρώμικο, φέρνουν δώρο και καβαλλάνε BMW. Oι υπόλοιποι (ιδίως οι άρρενες γιατί έχουμε και κόρη) με βίζα!
Θρησκεία: το μελετάμε το θέμα, πάντως κάτι λάιτ γιατί δεν αντέχω τη νηστεία!
Επίσης θα δηλωθεί η Νέα Χώρα σαν φορολογικός Παράδεισος και θα επιβληθούν οι off shore μπας και φέρει κανένας κανά φράγκο σπίτι γιατί δε μας βλέπω καλά.
Νότης
Όσοι παρ' όλα αυτά επιμένουν να "κουβεντιάζουν" στα σοβαρά τέτοια θέματα, ας ρίξουν κι εδώ μια ματιά: http://www.pare-dose.net/?p=48
|