View Single Post
Παλιό 21-06-2010, 16:53
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Συγχαρητήρια Νότη για την αντιμετώπισή σου επάνω στο θέμα. Δυστυχώς όμως ο κίνδυνος είναι ορατός και πρόκειται ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ η οποία είναι σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Εγώ από το χωριό μου τις Λίμνες Ηρακλείου θέλω να φωνάξω αυτό που είπε ο ανώνυμος Κρητίκαρος:

Ουδόλως με απασχολεί τι θέλει ο κάθε άπατρις, ανιστόρητος, παραπλανημένος, και διαβρωμένος ηθικά και πνευματικά, διψασμένος για χρήμα, υπάνθρωπος, που παίζει σκόπιμα ή άθελά του το σκοτεινό παιχνίδι ξένων συμφερόντων. Το να ξεπουλάς το ΑΙΜΑ σου για τα φράγκα είναι ο ορισμός της προδοσίας. Και αυτός που θα φτάσει να επιδιώξει ένα τέτοιο «απελευθερωτικό» αγώνα, ναι, είναι υπάνθρωπος. Μπορεί να «βοήθησε» και το σύστημα στο να εκφυλιστεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός.
Υπάνθρωπος είναι αυτός που δεν θρώσκει άνω, αλλά θρώσκει στη τσέπη του και μόνο, ξεπουλώντας, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, ιερά και όσια.
Όποιος «Κρητικός» δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας, απλά δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει Κρητικός, γιατί η Κρήτη είναι Γη Ελληνική, και αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να είναι κάποιος Κρητικός, το να είναι Έλληνας.

Reply With Quote