Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;
Κατ' αρχάς πάψε να βιάζεις την Ελληνική γλώσσα. Δεν σου φταίει σε τίποτε. Από αυτό και μόνο η "δημοσιογραφική σου" ιδιότητα μπάζει. Κατά δεύτερον εγώ σου ζήτησα στοιχεία στα ψεύδη που δημοσίευσες, απαντήσεις δεν πήρα ποτέ, γιατί οι ινστρούχτορες σου (για να χρησιμοποιήσουμε και μια άλλη διαλεκτική) δεν σε έμαθαν ποτέ πως να διαλέγεσαι, απλώς να εκτοξεύεις ψεύδη και λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Το γεγονός πως όταν θες όπλα "πας σε καμιά κουρά και βαράς κάνα δύο" δεν σε τιμά. Πέρα από δημόσια ομολογία παράνομης πράξης αποτελείς και κίνδυνο για τους γύρω σου. Αν θες να "βαράς κάνα δύο" υπάρχουν νόμιμοι τρόποι να το πράξεις, σε καλώ να τους αναζητήσεις.
Για το τέλος έχω να σου πως εγώ σου επέδειξα το πόσο άκαιρες και έπεα πτερόεντα είναι τα όσα λές. Οι προτάσεις σου είναι ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ. Την γνώμη μου για την κατάσταση την έχω εκθέσει σε πρότερη δημοσίευσή μου την οποία και σε (ξανά)καλώ να διαβάσεις μιας που απ' όσο φαίνεται δεν το έχεις πράξει ως τώρα.
Προσπαθείς να με διώξεις από την συζήτηση με ύβρεις και υποφώσκουσες απειλές αλλά
δεν θα σου κάνω την χάρη.
Σου ζήτησα αποδείξεις ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ.
Σε παρακαλώ μην υποβιβάζεις άλλο την νοημοσύνη μας. Τρίζουν τα κόκαλα των Βενιζέλων στους τάφους τους... Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα τράβα στην Αλβανία, στην Τουρκία, στα Εμιράτα όπου νομίζεις.
Πάψε μόνο να μας διχάζεις γιατί τώρα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
|