Nα μαι και εγω.....Λοιπον να ευχαριστησω και παλι μεσα απο το forum για την βοηθεια τους στην γκαντεμια που μου συμβαινει πρωτη φορα οσο κανω enduro και ιδιαιτερα τον lucky explorer για τα δεματικα που ειχε και για το fast που μου εδωσε(του χρωσταω ενα) γιατι εγω δεν ειχα παρει επειδη ποτε δε μου εχει τυχει να μου σκασει λαστιχο χωματινο στο βουνο η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαμε τα δεματικα θα ηταν λιγο δυσκολη η ολη δουλεια....Τωρα οσαν αφορα το λαστιχο ηταν και λιγο δικο μου το φταιξιμο μαλλον γιατι δεν ειχα βγαλει αερα απο το λαστιχο το ξεχασα και μαλλον για αυτο εγινε η δουλεια αν και γενικα τοτε που μου εσκασε το πηγαινα αρκετα γρηγορα και μεσα απο κροκαλες και νεροφαγοματα.Μιλαμε με το που εσχασε ξεφουσκωσε κατευθειαν δε προλαβα να κανω τιποτα ειναι σα κατι western που βλεπεις να κυνηγανε καουμποιδες γελιαδια με λασο και να τα πιανουνε απο τα ποδια και να πεφτουν κατω...ετσι επεσα και εγω

μιλαμε απλα δεν μπορεσα να το ελενξο εκανα 2-3 αποτομες δεξια αριστερα με το τιμονι και βρεθηκα σα το μουλαρι στο πλαι με την αριστερη πλευρα αλλα ευτυχως δεν επαθα τιποτα και το μηχανακι σχεδον τιποτα...Μετα σιγα σιγα το φτιαξαμε οπως ειπαμε (η αληθεια ειναι οτι δημητρης το εφτιαξε) το λαστιχο και αρχισαμε να κατεβαινουμε προς τα κατω ηρθαν και τα παιδια μου μεχρι ενα σημειο χαροπαλεβα εγω με το τιμονι ε και σιγα σιγα βγηκα στο δρομο και πηγα και αφησα την μηχανη σε ενα βουλκανιζατερ για να παω την επομενη μερα να μου το φτιαξουν περιττο να πω οτι ολη η διαδρομη απο εκει που μου εσκασε το λαστιχο μεχρι το βουλκανιζερ ηταν τοσο κουραστικη σα να εκανα διαδρομη enduro 3-4 ωρες τα χερια ειχα πιαστει απιστευτα γιατι σε ολη τη διαδρομη ημουν συνεχως δεξια αριστερα με το τιμονι
Αυτη που λετε η ιστορια μου παμε για αλλα εγω προσωπικα εχω ως στοχο να πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα να θυμηθω τα παλια....