Θέμα
:
Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;
View Single Post
#
4
22-06-2010, 15:14
vasorfa
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
vpentza
επαναλαμβάνεις συνεχώς κατηγορίες αλλά και τη λύπη σου που είμαστε τουλάχιστον αδρανείς, 3 στα 5 posts εκτοξεύεις αυτές τις κατηγορίες χωρίς να απαντάς σε συγκεκριμένα ερωτήματα "αδρανών" μελών του φορουμ που σε φιλοξενεί.
Δεν μπορώ να έχω σεβασμό ούτε στο επάγγελμά σου ούτε και στο πρόσωπό σου τη στιγμή που το απαιτείς από εμένα. Δεν είχα ποτέ φίλο δημοσιογράφο και είμαι μια χαρά, δεν μου λείπει κάποιος από το χώρο σου και με βοηθάς να σκέφτομαι ότι δεν χρειάζομαι τέτοιες παρέες που διεκδικούν το αλάθητο...μου αρέσει να κουβεντιάζω και να ρωτάω ό,τι δεν ξέρω αλλά δεν ανέχομαι/δέχομαι τους απόλυτους ανθρώπους.
Αν σε στεναχωρεί η στάση μας, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και το 75% των μελών σε χαιρετά και μάλλον δεν θα ξανασχοληθεί μαζί σου.
Οι mods/admins δεν είναι διακοπές πλην μιας μονοήμερης (ολιγόωρης) στην Εύβοια και απουσίες δεν είσαι σε θέση, ούτε δικαιολογήσαι να βάζεις σε κανέναν.
Θεωρώ ότι άφησαν πολύ να "τρέξει" το θέμα και ευγενικά 2 φορές σε εγκάλεσαν στην τάξη κάτι που επιδεικτικά αγνόησες. Κι αν είχες κάποιους που να συμφωνούσαν μαζί σου, τώρα τους χάνεις και αυτούς.
Μπορείς να συνεχίσεις να συνδιαλέγεσαι με πολιτικούς/δημάρχους/τοπικούς προύχοντες όπου για να σε έχουν συνομιλητή πιθανόν κάτι να σου βρίσκουν που τους τραβάει...Το γεγονός της περιχαράκωσής σου στο νησί της Κρήτης και μόνον, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις φτάσει στο επίπεδο MEGAλων και με πτυχίο απόλυτα κατευθυνόμενων χειροκροτάκηδων, αλλιώς θα σε απολαμβάναμε σε κανάλια εθνικής και όχι τοπικής εμβέλειας.
Άσε εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι να πορευόμαστε με τα δικά μας μυαλά κι αν προκύψει ανάγκη νουθεσίας θα σε ειδοποιήσουμε και εκτιμώ ότι με χαρά θα μας βοηθήσεις...
Σ.Σ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλη την επαγγελματική σου πορεία και να είμαι κριτής των κειμένων σου, ασχολήθηκα μόνο με τα διαμάντια του παρόντος thread.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους πρόποδες της Ακρόπολης και της εκκλησίας του Δήμου.
Βασίλης Π και
μόνον για τους φίλους
vpentza
Συννονοματε ασε καλυτερα--μην ασχολησε---τοσες φορες οι mods διακριτικα προσπαθουν να <<προστατεψουν >> καποιους καποιους
και αυτοι σε ανταλλαγμα , τους στελνουν σε εξοστρακιστικες Διακοπες.....
Σταματαω εδω γιατι αν συνεχισω οι mods αν και σε διακοπες θα μου βαλουν ενα τεραστιο
XXX Σε αυτα που θα πω---κλεινω λεγοντας οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εχω βαρεθει των προσυλιτισμο των .....απανταχου ΔΗΜΟΣΙΟγραφων........
Συγχωρεστε με για το ξεσπασμα, αλλα εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω κουστουμαρισμενους Δημοσιογραφους να κινδυνολογουν και να παιζουν παιχνιδια στην πλατη μου.......
υπαρχει μια παροιμια---που λεμε στο χωριο---
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ-ΠΕΡΑΜΑ
----
Λεει λεει το κοπελι,,,
Κανει τη γρια και......
Θελει
Λιγος σεβασμος για το ΚΟΙΝΟ βρε παιδια---καποιοι ειμαστε σκευτομενα οντα---
υγ...προσωπικα βαριεμαι και τους ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΗΔΕΣ--ετσι πως το λεμε στην Κρητη
Βλέπεις οτι δεν τραβαει ρε μαστορα---μην το τραβας απο τα μαλλια....ΗΜΑΡΤΟΝ.
Last edited by vasorfa; 22-06-2010 at
15:17
.
vasorfa
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): vasorfa