View Single Post
Παλιό 23-06-2010, 00:53
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Εσείς.. με ποιόν είστε;;

Εντάξει η ελληνική γλώσσα αν μη τι άλλο είναι πλούσια και αν ξέρεις να την χειρίζεσαι είναι εύκολο να κάνεις το άσπρο μαύρο, εμένα αυτό το παραμύθι περί καλού λαού και κακού κράτους με έχει κουράσει και μου θυμίζει το γνωστό μοτό "ότι για όλα φταίνε οι άλλοι" .

Αυτό τον τρόπο ζωής έχουμε επιλέξει όλοι άλλοι ενεργά και άλλοι παθητικά όποιος τολμούσε να τον κριτικάρει βαφτιζόταν και βαφτίζεται "γραφικός" και μπαίνει στο περιθώριο.

Μας έβαλε κανείς με το ζόρι να παίξουμε στο χρηματιστήριο; να αγοράσουμε την μηχανή μας με 72 άτοκες δόσεις; να προσβάλουμε τους δασκάλους των παιδιών μας μπροστά στα ίδια μας τα παιδιά; να θαυμάζουμε τα λαμόγια και να θεωρούμε μάγκα τον κομπιναδόρο;

Όλοι εμείς δεν είμαστε που βγάλαμε το καταπληκτικό "Στην Ελλάδα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια και τα κορόιδα" και όταν το ακούγαμε γελάγαμε αντί να κλαίμε ;

Νομίζω ότι δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε ούτε εμείς ούτε ο "κύριος" ούτε η "κυρία".
Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του με ειλικρίνεια και ας μην ρίχνει τα βάρη στους διπλανούς του.
Reply With Quote