Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain
Α, παιδιά και κάτι που ξέχασα να αναφέρω,
έμεινα από τους τελευταίους και επειδή θα είμαστε συχνοί θαμώνες του καταστήματος during summer time ήθελα να το πω..
Ο σερβιτόρος παραλίγο να μου την πει επειδή κάποιοι ξέχασαν να πληρώσουν τα ποτά τους...
Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επί τούτου λόγω της ποιότητας των στόμων που συναναστράφηκα και ούτως η άλλως θα διορθωθεί δεν τον άφησα να συνεχίσει να μου λέει κάτι, του λέω σε παρακαλώ μου φέρνεις τα ρέστα μου γιατί πρέπει να φύγω?
Και μου λέει 'κανονικά δεν έπρεπε..' και κάτι άλλα φεύγοντας να μου τα φέρει...
Απλά να έχουμε το νου μας την επόμενη φορά να μην τους αφήνουμε κι αυτούς έκθετους γιατί πιθανόν να τα πληρώσει κι από την τσέπη του το παλικάρι..
Αν μπορέσω να έρθω την επόμενη φορά καλό είναι να τον βρούμε και να τον ρωτήσουμε τι έγινε.Ενας αδύνατος ψηλός ειναι το παιδί, αυτός που μας σέρβιρε.
Πάντα καλοπροαίρετα, Κωνσταντίνος.
|
σωστος
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από bill13
Επειδή ένα από αυτά που είπε ο σερβιτόρος ότι δεν πληρώθηκαν το κέρασα εγώ άρα σίγουρα το πλήρωσα πέραν του δικού μου οπωσδήποτε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σίγουρα όμως τίθεται θέμα στο ότι ο σερβιτόρος ή κάποιος άλλος εκ του καταστήματος δεν ξέρει τι του γίνετε. Εγώ προσωπικά θα πληρώνω μόλις φέρνει την παραγγελία και προτείνω να το κάνουμε όλοι. Έτσι και δεν θα περιμένω άσκοπα μέχρι ναρθει να πληρωθεί (γιατί είναι γεγονός ότι τον ψάχνουμε) και δεν θα μεταφέρουν την ελαφρότητα τους σε μας, προσβάλλοντας την ακεραιότητα μας.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain
Πάρα πολύ σωστά το είπες κι εσυ...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa
|
ποσο σιγουροι ειστε οτι ολοι πληρωσαν?εγω οχι και τοσο!

παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οταν σε ενα τραπεζι εικοσι ατομων ο σερβιτορος ερχεται 20 φορες για παραγγελια,αλλες 20 για σερβιρισμα,συν αλλες τοσες για νερα,επαναληπτικες κτλπ,δε θελει και πολυ να γινει μπερδεμα...

ξερω...ξερω οτι ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα ισως πρεπει να ερχομαστε στη θεση του απεναντι καποιες φορες πριν βγαλουμε συμπερασματα και χαρακτηρισουμε...

οντως παντως η καλυτερη λυση ειναι οτι ερχεται να πληρωνεται!