View Single Post
Παλιό 25-06-2010, 11:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αυτό τι είναι στις 19/5/10;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να σου πέσει ελαττωματικό μοντέλο μπορεί να συμβεί σε κάθε κατασκευαστή και είναι ατυχία. Το να επιμένεις να το κρατάς και να μην το ξεφορτώνεσαι όμως το συντομότερο είναι απλώς βλακεία!
Φυσικα και συμφωνω μαζι σου αλλα.......οπως εχω γραψει πολλες φορες διαβαζουμε και κρινουμε το τι θα παρουμε οχι μονον με το τι μας αρεσει οπτικα αλλα και με τον νομο των πιθανοτητων του πιο ειναι πιο ζημιαρικο βασει του τροπου χρησης του καθενος μας!!! Το οποιο απορρεει απο τις δημοσιευσεις κατοχων στα διαφορα φορα αλλα και απο τις ανακλησεις της κατασκευαστριας εταιρειας!

Αυτη ειναι η αποψη μου, δεν ειναι υποχρεωτικη/δεσμευτικη για κανεναν αλλα μονον για μενα!!!!!

Υ.Γ. ξερεις ποσο μου αρεσει το Fiat Punto (σε ολες τις εκδοσεις του)? Εχει καμια σχεση οπτικα με το απροσωπο Τουοτα Κορολλα του '2004 και του Hyundai Accent του 1995 που εχω? καμια!! Απολυτως καμια!! Το Φιατ ειναι πανεμορφο οπτικα, σχεδιαστικα, εσωτερικα, εξωτερικα!!Γνησιο ιταλικο τεκνο!! θα το αγοραζα ποτε? ΠΟΤΕ!!!!!! γιατι? διότι αν ειναι να ειμαι σπιτι-δουλεια/βολτα-συνεργειο..................... αστο καλυτερα!! Να μην πουμε για after sales γιατι εκει η Φιατ σφυριζει αμεριμνα!!! Ακομη και εν συγκρισει με την Hyundai ειναι μακραν πισω!!!

Last edited by GeorgeP; 25-06-2010 at 11:14.
Reply With Quote