Θέμα
:
Αυτό τι είναι στις 19/5/10;
View Single Post
#
15
25-06-2010, 18:24
ntinopoulos
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Απάντηση: Αυτό τι είναι στις 19/5/10;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
gsmaniac
συμφωνω με τον γιωργο...
προτιμαει να περασει την ζωη του οδηγωντας οχηματα ΧΩΡΙΣ χαρακτηρα και οδηγικη απολαυση....μηπως και του παρουσιασει βλαβες
ειναι και αυτο μια σεβαστη αποψη.....
επιλογες ειναι αυτες...!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
GeorgeP
Δεν ηξερα οτι τα μηχανηματα εχουν ''χαρακτηρα''!!!!!
Εγω ηξερα οτι οι ανθρωποι διαθετουν αυτο το χαρισμα!!
Τα μηχανηματα ειναι για άλλες δουλειες, ο τορνος να τορνιρει, η πρεσσα να πρεσσαρει, η μοτοσυκλετα να οδηγειται, ο δονητης να επιτελει το θεαρεστο εργο της ηδονης εν τη απουσια ¨η και παρουσια του συντρόφου κ.λ.π.!!! Μηπως εσενα σου μιλησε καποιο απο τα μηχανηματα (οχι απαραιτητα καποιο απο τα παραπανω) σε γλωσσα Ελληνικη και του προσέδωσες ''χαρακτηρα''? ''Ατιθασσος χαρακτηρας αυτη η GS'', ''πω πω τι παλιοχαρακτηρας αυτη η Βαραντερο'' και παει λεγοντας!!! Μην τρελαθουμε τελειως Κωστη μου!!!!!
Εκτος κι αν θεωρεις ''χαρακτηρα'' το ''χαλαω συχνα'' και το εντασσεις στον χαρακτηρισμο......''ατιθασος χαρακτηρας αυτα τα GS''!!!!!
Aν ναι τοτε τα Βαραντερο και γενικα τα Χοντα εντασσονται στον ''ηπιο χαρακτηρα'' χωρις πολλες πολλες απαιτησεις, υπακουα χωρις να ζητανε τιποτε!!!! Σαν την καλυτερη γκομενα δηλαδη που την εχεις σηκω σηκω κατσε κατσε και κανει και οτι θελεις οταν το θελεις!!!!
Προτιμω τον ''ηπιο χαρακτηρα'' βρε!!!!
εμενα η gs παντως μου "μιλαει"..!
και μου λεει πααααρα πολλα!
ntinopoulos
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): ntinopoulos