View Single Post
Παλιό 25-06-2010, 18:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αυτό τι είναι στις 19/5/10;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εισαι πολλα χρονια μηχανοβιος...για να λες οτι ΔΕΝ εχουν χαρακτηρα οι μηχανες μας

προφανως δεν μιλησα για παλιοχαρακτηρες,ατιθασους...κλπ

αλλα μην συνεχισω,για να μην τρελλαθεις τελειως....
χα χα μου αρεσεις!!!!
Δεν τρελαινομαι βρε ετσι ευκολα!!
Αλλα καθε χαρακτηρας εχει ενα ονομα π.χ. ατιθασσος, ηπιος, παλιοχαρακτηρας, ρεμάλοχαρακτηρας κ.λ.π.
Αλλα αυτα για ανθρωπους εμψυχους, για τα μηχανηματα τι????? Μηπως εννοεις για ''χαρακτηρα'' κατι που ''χαρακτηριζει'' ενα προιον?
Να μου πεις για ''χαρακτηριστικο''σχεδιο το καταλαβαινω, για ''χαρακτηριστικη'' ομορφια επισης, για το οτι ακουγεται η καμπανα στα Ντουκατι σαν κροταλιας που βλεπει Κομπρα... σημαδι ''χαρακτηριστικο'' για αυτα τα μηχανακια να ματασυμφωνησω αλλα ''χαρακτηρα''......δεν το καταλαβαινω!!! Αλλο κατι να χαρακτηριζει ενα αντικειμενο κι αλλο χαρακτηρας!!!!!
Με αυτο το σκεπτικο ολα τα προιοντα εχουν ενα ''χαρακτηριστικο'', π,χ, η ζαχαρη παχαινει, το ποτο βλαπτει, το τσιγαρο το ιδιο και παει λεγοντας! Και το Βαραντερο και το Βστρομ και το Βερσυς εχουν ενα κοινο ''χαρακτηριστικο'' δεν ζητανε τιποτε!!!
Η BSA και η Norton εσταζαν λαδια, κοινο χαρακτηριστικο, αν αυτο εννοεις χαρακτηρα ευχαριστω δεν θα παρω, προτιμω τους ''αχαρακτηριστους'' χαρακτηρες!!

Εσυ δηλαδη ποιον ''χαρακτηρα'' προσδιδεις στην καλη σου?

Αστο μη μου πεις....ατερμονος η συζητηση!!!!!
Reply With Quote