View Single Post
Παλιό 28-06-2010, 15:30
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΑΞΙΔΙ 10ΗΜΕΡΟ ΙΤΑΛΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από iakdm Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΟΔΙΚΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΣΚΑΝΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ?ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ?ΕΧΤΡΑ ΟΔΙΚΗ?ΑΣΦΑΛΕΙΑ?ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....
Καλώς τον... με μηχανή δεν έχω βγει Ευρώπη (ακόμα)... αλλά έχω γυρίσει τη μισή και παραπάνω με αυτοκίνητο, οπότε μπορώ να σε βοηθήσω...

Κατ' αρχήν πας Πάτρα-Ανκόνα (όχι Βενετία, Πρίντιζι, Rimini,κλπ...) είτε με Superfast είτε με Μινωϊκές.. και οι 2 έχουν πολύ καλά καράβια!! Θα υπολογίσεις 19-21 ώρες....

Από εκεί... η περιοχή της Τοσκάνης (η οποία περιλαμβάνει Sienna, Φλωρεντία και πολλές άλλες όμορφες περιοχές...) απέχει περίπου 300-500 km από την Ανκόνα...αναλόγως με το σημείο της Τοσκάνης για το οποίο μιλάμε...

Από χαρτιά θέλεις οπωσδήποτε πράσινη κάρτα (τη ζητάς από τον ασφαλιστή σου και στην βγάζει σε 2-3 μέρες) και καλό είναι να έχεις και μία οδική βοήθεια.... τύπου ADAC (Ω μη γένοιτο)!!

Όσον αφορά τη διαμονή... μπορείς να ψάξεις στο booking.com (Booking.com: Hotels in Italy. Book your hotel now!) ζητώντας -κατά την ταπεινή μου γνώμη- κλειστό parking...

Για ποια περίοδο σκέφτεσαι?? Μόνος σου θα πας? Τι BMW έχεις? Κι εγώ νέος είμαι στο σπορ... αλλά πολύ φιλόδοξος... έχω κάνει ήδη 8.500km σε 3μισι μήνες!!

Για ότι άλλο χρειαστείς... το τηλ. μου είναι στο forum... μπορούμε να συναντηθούμε να τα πούμε... Βριλήσσια μένω! Έχω κανονίσει να συναντηθώ και με ένα συνάδελφο που σκέφτεται Ισπανία τον Αύγουστο...

Θα δείξει!! Ελπίζω να σε βοήθησα...

Κωστής
Reply With Quote