Απάντηση: Συμβασιούχοι ΕΡΤ ΑΕ
Xμμμμμ κι όμως Γιώργο έχεις δίκιο....όλα αυτά που λές έχουνε βάση και μεγάλη μάλιστα....!!
Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά.....η σύμβαση έργου που υπέγραψα λέει μέσα ρητά ότι θα απασχολούμαι στην ΕΡΤ ΑΕ στο κεντρικό απογευματινό δελτίο ειδήσεων απο τις 18.00-20.00 και θα παράσχω έργο εκεί....Όταν όμως πήγα να ξεκινήσω δουλίτσα μου λένε κύριε υπέγραψες τέτοια σύμβαση...αλλά θα έρχεσαι καθημερίνα απο τις 07.30-15.00 και θα καλύπτείς την θέση αυτήν την διοικητικό/οικονομίκη η οποιά είναι οργανική θέση της ΕΡΤ........Αν πήγαινες να πείς κάτι σου λέγανε άμα σαρέσει..αν όχι φεύγεις!!! Οπότε έτσι είναι ακριβώς τα πράγματα....σου λένε ότι πας για μια δουλειά ...βλέπεις ότι καλύπτεις πάγια ανάγκη της εταιρεία και όταν φύγεις θα υπάρχει πρόβλημα(δες έχουν σταματήσει οι πρωινές εκπομπές γτ Γιώργο μου γτ βγαίνανε με μας....και πολλα ακόμα που δεν χρειάζεται να αναφέρω)....σε έχουνε στην ίδια θέση 2-4-7 χρόνια.....αποκτάς κάποια δικαιώματα δεν νομίζεις.???
Το δικαίωμα της απεργίας Γι'ωργο δεν είναι συζητίσιμο......τουλάχιστον η ΕΡΤ απεργεί μόνο όταν πλήταιτε πολύ......είναι οργανισμός τους ΠΑΣΟΚ(95% στις συνδικαλιστικες εκλογές) και δεν απεργουνε ποτέ...μόνο όταν πλήτονται τα εργασιακα δικαιώματα των υπαλλήλων της και αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους βγαίνουν κ κάνουν 2-3 μέρες όλο το χρόνο και αν!!!
Μην το ψάχνεις Γιώργο έτσι είναι τα πράγαμτα...στην αρχή της κρίσης έλεγα ότι θέλουν να χτυπήσουνε αυτό ακριβώς το πράγμα να κάνουν πιο ελαστικές τις σχέσεις εργασίασ και στον δημόσιο αλλά κ στον ιδιωτικό τομέα!!!
Θα'θελα πάντως να βρεθούμε κάποια φορά να σθζητήσουμε....Θαυμάζω όμως τις απόψεις σου και συμπάσχω και εγώ με τη δικιά σου κατάσταση....γτ ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι στην απέξω και ειδικά στη ηλικία σου κ με οικογένεια στη πλάτη!!
Θα ενημερώσω πάντως για τα δρώμενα!!
Το πόστ το ανέβασα για να δείξω καθαρά την αδικία απέναντι στο μικρο και απλο κόσμο-υπάλληλο ενώ οι μεγαλοκλέφτες ζούνε κ βασιλεύουνε εις βάρος μας!!
|