30-06-2010, 10:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Συμβασιούχοι ΕΡΤ ΑΕ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
georgep διαβάζω τα ποστ σου,συμπεριλαμβάνω και το γεγονός ότι είσαι άνεργος για 3 μήνες και 10 μέρες μετά απο 29 έτη εργασίας στον ιδιωτικό τομέα (πράγμα δύσκολο) και δεν μπορώ να το συνδυάσω.
ή είσαι πολύ δίκαιος άνθρωπος και δεν χάλασες μέσα στην λαμογιά του ιδιωτικού τομέα
και βλέπεις την σκληρή αλήθεια,όποιον και να χτυπάει και πας με τον σταυρό στο χέρι
ή ...άστο καλύτερα
καλή δύναμη πάντως,γιατί θα σου χρειαστεί φίλε
|
Φιλε tsopanis
δεν ξερω αν ειμαι δικαιος ανθρωπος αλλα σιγουρα δεν χάλασα μεσα στην λαμογια του ιδιωτικου τομεα!! Απο αυτον τρωω και πινω και τον σεβομαι για αυτο!!! Αν δεν υπηρχε ο ιδιωτικος τομεας 5,500,000 ανθρωποι μεσα και οι ελευθεροι επαγγελματιες (το αλλο 1,500,000 ειναι Δ.Υπάλληλοι) θα ζητιανεβαν στους δρόμους!!! αν δεν υπηρχε ο Ι.τομεας ακομα στην περιοδο του μεσοπολεμου θα ημασταν με οτι συνεπαγεται αυτο!!!!
Οπωσδηποτε ομως βλεπω την σκληρη αληθεια και με αυτην πορευομαι και φυσικα δεν παω με τον σταυρο στο χερι.....ξερω τι να περιμενω και τι με περιμενει!!
Ακομα, δεν εχω μαθει να εκβιαζω με οποιοδηποτε τροπο και τον οποιονδηποτε αφου γνωριζω οτι το ''λαμογιο'' αφεντικο εχει το μαχαιρι εχει και το πεπονι και με πληρωνει να κανω μια εργασια για να του αποφερει κερδη κι εμενα εισοδημα για να ζησω την οικογενεια μου!! Πολλα ¨η λιγα δεν εχει σημασια, εχω μυαλο να κρινω αν με συμφερει ¨η οχι!!!! Δεν θα κανω εγω τον τροχονομο στα κερδη του αλλουνου!! Δικα του ειναι, φυσικα με την εργασια την δικια μου αλλα και το μυαλο το δικο του για να εχω εγω εργασια, και οπως θελει τα διανεμει!! Θελει να μου δωσει αυξηση...τον ευχαριστω πολυ, δεν θελει να μου δωσει αυξηση και θελει να τα φαει στα μπουζουκια με το καθε ξε####....μεγεια του με χαρα του.......παλι θα τον ευχαριστω!!!
Εγω το χερι που μου δινει φαι δεν τον κτυπάω....το φυλάω!!!!!!!!
Το να κανω απεργιες για να μου δωσει περισσότερα δεν θα αποφερει τιποτε διότι 1) αν δεν εχει δεν θα μου δωσει, 2) πολυ πιθανον να βρεθω στον δρομο και να χασω και αυτα τα λιγα και τα πολλα και 3) ειναι στην κριση του αν θα μου δωσει αυξηση ¨η οχι, δικια του ειναι η επιχειρηση και οχι δικια μου!!!!
Τέλος, εχω μαθει να τιμαω τον λογο μου και κυριως την υπογραφη μου οταν την βαζω σε ενα χαρτι και δεν θα κατεφευγα ΠΟΤΕ σε απεργια - με την παροτρυνση των ''μονιμων'' εργατοπατερων που για δικους τους ''τεμπελικους'' λογους με βαζουν προστανζα - για να εκβιασω την μονιμοποιηση μου!! Ειναι ανανδρο και ανθελληνικο αν το δεις βαθεια!!!!
Συμπερασματικα, μου αρεσει η αληθεια οσο σκληρη και να ειναι και δεν παρασερνομαι απο αποφθευγματα του τυπου ''τον καυμενο εχασε την δουλεια του'' ¨η ''τα 500ε που περνουν οι συμβασιουχοι τους μαρανανε και οχι τα 20,000 που περνει ο ταδε στην ιδια εταιρεια....'' κ.λ.π.
Ας ειχαν το μυαλο αυτοι που διαμαρτυρονται να σπουδασουν, να δουλεψουν, να δημιουργησουν, να βρουν το καταλληλο μεσο, να πολιτικοποιηθουν, να οργανωθουν σε κομματα (αφου αυτο ηταν η εισοδος στο δημοσιο μεχρι σημερα), να ξαπλωσουν σε κρεββατια οι κυρίες, να στησουν κ...λο οι κυριοι κ.λ.π και να παρουν αυτα τα 20,000+!!!!! Κι οχι να εχουν υπερτατο ονειρο και σκοπο την μονιμοποιηση στο δημοσιο εις βαρος του ιδιου του κρατους!!!!! Ολοκληρη γερμανια με 70,000,000 κατοικους εχει 50,000 Δ.Υπαλληλους και η Ελλαδα με 10,000,000 εχει 1,500,000!!!!! Λες να στενοχωρηθω που θα απολυθουν μερικοι συμβασιουχοι ¨η οχι? Καιρος ειναι να δουν κι αυτοι την σκληρη αληθεια οπως την βλεπουμε και την βιωνουμε ολοι οι άλλοι που δεν εχουμε διχτυα ''πολιτικης'' ¨η ''συνδικαλιστικης'' προστασιας!!! Welcome to the real world mate!!!!!!
Το να καθομαι και να απεργω εκβιαζοντας την οποια κυβερνηση, να βγαινω στους δρόμους και να φωναζω για κατι που αν δεν γινει (αναφερομαι στα μετρα) την αλλη μερα ουτε μισθος θα υπαρχει ουτε δουλεια, ουτε τιποτε, και γενικα να συμπεριφερομαι σαν αφεντικο στην δουλεια του άλλου με συγχωρεις δεν το κανω ουτε ποτέ θα το κανω!!!!!!
Οσο για την δυναμη.......εχω μπόλικη, θα τα καταφερω ειτε με τον ενα ειτε με τον άλλο τροπο!!!!
Σημ. τι εννοεις με '' το γεγονός ότι είσαι άνεργος για 3 μήνες και 10 μέρες μετά απο 29 έτη εργασίας στον ιδιωτικό τομέα (πράγμα δύσκολο)''???
Last edited by GeorgeP; 30-06-2010 at 10:21.
|