View Single Post
Παλιό 02-07-2010, 20:21
Blackstaf Ο/Η Blackstaf βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: GS1200 (09)
Προεπιλογή ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!!

Παιδιά με αφορμή την προσφορά που ανακοινώθηκε μέσω του Forum πήρα το θάρρος να κάνω ένα σχόλιο που ειλικρινά με προβλημάτισε...Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αναφέρομαι στην προσφορά που υποτίθεται ότι μας κάνει ο Motion N' Style στα μέλη του Gs Forum...
Όπως ανακοινώθηκε, η προαναφερόμενη εταιρία μας κάνει έκπτωση 25% στην κάθε εργασία όσον αφορά την μηχανή μας αλλά και στο κάθε ανταλλακτικό που προορίζεται γι' αυτήν! Δυστυχώς όμως αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα!!!
Και για να μπω κατευθείαν στο ψητό...Προχθές πέρασα μία βόλτα από ένα συνεργείο εξουσιοδοτημένο της BMW δια του λόγου του ότι ήθελα να αλλάξω λάδια και πίσω τακάκια...Ο υπάλληλος μου είπε ότι μαζί με την εργασία το κόστος θα είναι 93 ευρώ.Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα, "γιατί να μην πάω στην Motion n' Style που μας κάνει και 25% έκπτωση ? "...Πράγματι τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα ότι είμαι από το Forum και ότι υποτίθεται πως έχουμε κάποια ειδική έπτωση και τους ρώτησα να μου πούνε το κόστος μαζί με την εργασία για τα λάδια και τα πίσω τακάκια...
Η απάντησή τους ήταν 87 ευρώ και ότι η προσφορά ισχύει μόνο για το κατάστημα της Κηφισιάς( εξάλου εκεί είχα πάρει)...
Το ερώτημά μου είναι ότι το ένα συνεργείο χωρίς έκπτωση μου κοστολόγισε την όλη φάση 93ευρώ ενώ το άλλο με έκπτωση 25% 87 ευρώ!!!
Τώρα ποιος κοροιδεύει ποιον το αφήνω στην κρίση σας...
Ευχαριστώ...
Reply With Quote