Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead
Εγω στην 1200 μου εβαλα ιριδιου NGK 32 Ε η τετραδα με βγηκεκαι το μοτορι δουλευει τσακμακι 
|
...παιδες βαλτε μαμισιο μπουζακι!
πριν 2-3 χρονια αντικατεστησα και γω τα μαμα με NGK ιριδιου και τα γνωστα πριν κανα μηνα πηρα το μπλοκ ανα χειρας !!...μην με αρπαξετε οι εχοντες ιριδιου γιατι δεν θελω να πεταξω καποια εξυπναδα και να ανακατεψω κανονες αλλα σαν φιλος καταθετω την εμπειρια μου αναμεσα σε φιλους!
... ο μαστορας ειπε οτι ναι ενδεχεται λογο της μεγαλυτερης και ποιοτικοτερης αναφλεξης που μπορει να δωσει ενα τετοιο μπουζι ...σε καταστασης που το δουλευεις το εργαλειο συνεχεια ψηλα να αναπτυχθουν τετοιες θερμοκρασιες που το ψυγειο λαδιου να μην προλαβει να ψηξει ....με αποτελεσμα να παρεις καποια βαλβιδα ή και το ιδιο το πιστονι στο χερι!...υποψην οτι σε μερικα 1150 και σε ολα τα 1200αρια εχουμε 2ιριδιου ανα κυλινδρο!
...επισης προσθεσε οτι ολα τα εξαντλητικά τεστ που εχουν κανει πριν το βγαλουν στην παραγωγη ηταν με μαμα μπουζακια και οταν ο καθενας αλλαζει κατι τετοιο επειδή κατι ακουσε ή κατι υποθεσε τοτε δεν του φταιει κανενας !
...εγω ξαναβαλα μαμα μπουζακι στο νεο μπλοκ και ειμαι πιο ηρεμος !