Θέμα
:
Πλευστοι Δίσκοι????
View Single Post
#
9
05-07-2010, 14:53
vpentza
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Απάντηση: Πλευστοι Δίσκοι????
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
kostas-patra
έστω οτι έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις δισκόπλακα
έχεις την καινούρια ανα χείρας, πάντα με γάντι ή πιασμένη περιφερειακά εκτός κι αν είσαι από κείνους που πιάνουν το cd και το βυνίλιο από την επιφάνειά του
έχεις το αλλενάκι και έχεις βγαλμένο τον τροχό
θα προσπαθήσεις πολύ και θα ιδρώσεις περισσότερο
πιθανόν να καταστρέψεις τις βόλτες τις βίδας γιατί το βάθος τους είναι μικρό και η δύναμη που χρειάζεται είναι τεράστια
τεράστιο σφάλμα θα ήταν να μην χρησιμοποιήσεις θερμοπίστολο, γιατί έχουν δεχτεί οι βίδες αυτές ισχυρής εντάσεως ασφαλιστικό σπειρωμάτων για να μην κάνεις το κογιότ παρέα βλέποντας την δισκόπλακα να κινείται παράλληλα με σένα και να σε προσπερνάει
άρα λιώνεις το ασφαλιστικό καίγοντας τοπικά την βίδα, την προσπαθείς με μικρά χτυπήματα σαν αερόκλειδο ή δυναμοκατσάβιδο και όταν ξεμπερδέψεις πίνεις μια μπύρα για πάρτη μου
οι πλευστοί δίσκοι εξασφαλίζουν το γεγονός οτι δεν στραβώνουν από απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές, ψύχονται καλύτερα και σε κρατάνε στην επιφάνεια της θάλασσας για το υπερπόντιο ταξίδι
δεν γράφω κάτι που δεν έγραψαν οι παραπάνω, απλώς πρέπει να δικαιολογήσω τον χαρακτηρισμό μου και να αφαιρεθεί η όποια ιδιότητα από τον λεωνή
ο αερικός πάντως είναι λακωνικότατος και εύστοχος χωρίς πολλά πολλά
και κάποιος άλλος αδιάβαστος και τίγκα στις πηγές, σαν ραβδοσκόπος!
βρε πού τη ξέρεις (και) αυτή τη διαδικασία αφαίρεσης πλευστών δίσκων ??? Πες μου ότι η Ιταλίδα διαθέτει (και) πλευστούς δίσκους
vpentza
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): vpentza