View Single Post
Παλιό 05-07-2010, 16:06
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΥΙΖ (μοντέλα R1200 GS/A 2010-)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρχισανε οι Γερμανοι τα Γιαπωνεζικα μαρκετινγκιστικα παιχνιδια?
Κριμα και τους ειχα σε εκτιμιση...
Οι Γιαπωνεζοι δεν βγαζουν τυχαια τα πιο αξιοπιστα οχηματα, μηχανηματα, εργαλεια κ.λ.π. κατ'ομολογια ολων των ευρωπαιων και των Γερμανων!!!!!!! Ειναι κατασταλαγμενοι ανθρωποι και δουλευουν τις διπλασιες ωρες και μερες απο τον μεσο ευρωπαιο οποιασδηποτε χωρας!!!!

Στα γιαπωνεζικα αλλα και στα ευρωπαικα, ''τα παλια τα χρόνια'', τοτε που δεν υπηρχαν ''ματακια'' αλλα δεικτες μετρησης που ηταν και τάπες πληρωσης του καρτερ ηταν απο την ιδια μερια!!! απο την ιδια δηλαδη μερια βαζανε το λαδι και απο την ιδια μερια βουταγανε τον δεικτη για να μετρησουν ποσο βάλανε!!!!!
Μετα ηρθανε τα ''ματακια'' και παλι απ την ιδια μερια που συμπληρωνανε στην ιδια μερια ηταν και το ''ματακι''!!! Μεχρι σημερα αυτο ακολουθειται απο ολες τις εταιρειες του κοσμου!!!!!

από όοοοοοοολες? οχι!!! Μια θελει να κανει του κεφαλιου της.......η BMW!!! η οποια θελει να μας πεισει οτι μετακομισε την τρυπα πληρωσης απο την αλλη μερια για να εχει χρόνο ο ''συμπληρωτης'' να τρέξει, να περπατησει, να κυλιστει,να ερψει κ.λ.π. προς την άλλη πλευρα που ειναι το ματακι και να δει αν εβαλε την σωστη ποσοτητα!!!!!!!!!! Δεν μας ειπαν ομως αν στην διαδρομη απο τον ΔΞ στον ΑΡ κυλινδρο μεσολαβει και σταση για καφε!!!!!!!!

Και γιατι δηλαδη να δω το ματακι και να πιστοποιησω οτι εχω βαλει την σωστη ποσοτητα? Αφου μου λεει ο κατασκευαστης οτι 4 λιτρα χρειαζεται π.χ. με αλλαγη φιλτρου!! Αφου λοιπόν βαζω 4 λιτρα (εκτος κι αν δεν ξερω να μετρω) γιατι πρέπει να πάω για ''ματι''? άλλα θα μου δειξει ¨η το λαδι ταξιδευει και παει αλλού???¨η μηπως το καρτερ ειναι τοσο δαιδαλωδες που για να παει παντου το λαδι κατα την συμπληρωση του πρέπει να περιμενεις κανα μισάωρο για να εχεις σωστη ενδειξη στο ''ματι''???? ?

Last edited by GeorgeP; 05-07-2010 at 16:07.
Reply With Quote