View Single Post
Παλιό 05-07-2010, 22:22
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!!

Αγαπητοί συνταξιδιώτες... είμαι μέσα φυσικά... άλλωστε αυτά περιμένω όπως θα έχετε καταλάβει... μονός σίγουρα... ελπίζοντας μέχρι τότε διπλός... όπως λέει κι ο φίλος μου ο Χατζηλιάς...

Απλώς θα έβαζα μία επιπλέον μέρα...

Δύο είναι οι πιθανές διαδρομές...

1/

2/

Τη δεύτερη την έχω κάνει μέχρι ένα σημείο... για την πρώτη δεν έχω την παραμικρή ιδέα... ιδιως για τη Β.Αλβανία...

Και οι 2 είναι λίγο λιγότερο από 1.200km...

Όσο για hotel... ξέρω ένα... είχα στείλει ένα ζευγάρι φίλους εκεί όταν είχα travel agency.. και είχαν πάθει πλάκα!!

Hotel Neptun Dubrovnik (Booking.com: Hotel Neptun Dubrovnik, Dubrovnik (Dubrovnik Region), Κροατία - 762 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!)

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δωμάτια μονόκλινα με κόστος 165 € για τις 3 διανυκτερεύσεις συνολικά (με πρωινό) ... όσο πιο νωρίς κλείσουμε... τόσο χαμηλότερο το κόστος!! Είναι από τα κορυφαία στο Dubrovnik...

Στο ακόλουθο link υπάρχει το "Dubrovnik in a pocket" (http://www.inyourpocket.com/croatia/dubrovnik) ... ένας απ' τους καλύτερους οδηγούς για το Dubrovnik... Υπάρχει link για .pdf για όποιον τυχόν θέλει να μελετήσει...

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε....

Last edited by CPretenteriS; 05-07-2010 at 22:25. Λόγος: Προσθήκη επιπλέον πληροφορίας...
Reply With Quote