View Single Post
Παλιό 06-07-2010, 13:51
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
μεχρι ποτε συμπασχοντες πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή? Γιατί εγώ αρχίζω και τσουρουφλίζομαι για να δηλώσω, αλλά επειδή το επάγγελμά μου είναι τέτοιο, θα δηλώσω συμμετοχή κοντά στην προθεσμία για να είμαι σίγουρος και να μην κρεμάσω κανέναν. Επειδή είμαι νωπός εδώ, και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες, αν κ μαλλον θα το κάνετε, ίσως θα ήταν καλό να συζητήσουμε κ από κοντά (καφές ή και κανένα τσίπουρο) κάποιες λεπτομέρειες αλλά κ να γνωρισούμε κιόλας γιατί μάλλον δεν γνωρίζω κανέναν από κοντά (πλην εκπλήξεως).
Τους μοτοσυκλετικούς χαιρετισμούς μου
Καλημέρα σε όλους!

Αυτή την στιγμή συλλέγουμε πληροφορίες από όλους εσάς, σχετικά με την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, την πορεία μας και την διαμονή - επίσκεψη. Είναι σημαντικό οι επιλογές που θα κάνουμε να έχουν πρώτο μέλημα την ασφάλειά μας και δεύτερο την άνεση και την ψυχαγωγία μας. Τώρα λοιπόν συλλέγουμε info.

Στο προσεχές μέλλον όταν ξεκινήσουμε την διαδικασία οργάνωσης και δέσμευσης σε ξενοδοχεία και πορεία πρόκειται να ενημερώσουμε για τις καταλυτικές ημερομηνίες συμμετοχής μας.

Για την ώρα, ό,τι πληροφορία μπορείτε να μοιραστείτε και προτάσεις που έχετε να κάνετε προκειμένου να περάσουμε καλά και με ασφάλεια, παρακαλούμε δώστε τις.

Θα είναι μια καταπληκτική εκδρομή και είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
Reply With Quote