Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
μπράβο στα παιδιά....
τελικά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο....
εν αναμονή της συνέχειας με πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα σε παρακαλώ...
|
Μισό, να φορτώσουν και οι επόμενες!
Σσσσ! Μη το πεις πουθενά! Ρίσκο μεγάλο σου λέω!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic
φιλε μας κατέστρεψες με το μιλάνο. Sorry που στο λέω αλλά ίσως έπρεπε να επιλέξεις το μιλάνο για διανυκτέρευση. Οπως επίσης έπρεπε να δεις κ το πάρκο μέσα στο κάστρο να σου φύγει το σαγόνι. Από την άλλη καταλαβαίνω γιατί έφυγες γρήγορα από Μιλάνο καθώς το πιο πιθανό είναι ότι απέφυγες την Montenapoleone η οποία θα σου τίναζε όλο τον οικονομικό κ όχι μόνο προγραμματισμό στον αέρα. Anyway ζήλεψα πολύ το ταξίδι σου, το πείσμα σου κ το ότι είχατε τα αμελέτητα να το κάνετε 2 σας. Προτείνω να αγοράσσουμε ένα βυτίο κ να φέρνουμε βενζίνη από Ιταλία. Γιατί η κοροιδία εδώ πάει σύννεφο
|
Φίλε μου, είχα πάει πέρσυ στο Μιλάνο και γέμισα 1 Giga (πως λέγανε κάποτε άδειασα 10 φιλμ!) μέσα στο Κάστρο! Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες...
Ο βενζινάς μου, όταν του είπα σήμερα ότι έχω ακόμη ιταλική βενζίνη στην μηχανή, έβαλε μύτη κατ' ευθείαν να την μυρίσει και μου είπε ότι αφενός μεν μυρίζει νάφθα - το μύρισα και γω - αφ' ετέρου λέει ότι η 95άρα του εξωτερικού είναι καλύτερη από την 100στάρα τη δικιά μας. Αλλά αυτή τη βενζίνη του φέρνουν, αυτή πουλάει, αυτός και όλοι οι άλλοι...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis
Πωωω!..φιλε!!!...με φτιαξες τρελα!.....απιθανες φωτογραφιες στο ξαναπει οτι το χεις!
...χαιρομαι πολυ που πραγματοποιήσατε τετοια ταξιδαρα ...και αναμενω την συνεχεια!!!
................ 
...και nova Levante ε?...σνιφ! ...θα βαλω τα κλαματα Λεμε!
|
Γιαννάκη σε φτιάχνω για να πραγματοποιήσεις και το δικό σου ταξιδάκι εκεί. Ξεκίνα!