Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από zitsos
θα ήθελα να δώσω μία απλή απάντηση στον φίλο.....δεν ντουλεύω στο δημόσιο καρδιά μου αλλα σε φάμπρικα!!Που δυστυχώς για πολλούς διαθέτη σωματείο -οχι εργοστασιακό αλλα κλαδικό- φέτος κλείνει αυξήσεις 3% που εδώ και 15 χρόνια που εργάζομαι δεν εχει κάνει καμία αποληση εχώ πάρει μερος σε όλες τις απεργείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΣΕ και σε πληροφορώ δεν έχω καθόλου αγνοία κινδύνου!! μάλον η αγνοία χτυπάει την πόρτα αλλού!!!
Βαίβεα θα ήθελα να μάθω αν εχεις σημετέχει εστο και εικονικα σε κάποια απο τις απεργίες να μην πώ πορείες γιατι θΑ θεωρηθει και τρομερό!!15 χρονια σε πορείες του πειρεα δεν έχω μυρίσει ποτε δακρυγόνο.....ΤΥΧΑΙΟ δεν νομίζω!!! απλα οποιος δεν ξέρει τη γίνετε από μέσα απλά απ έξω κουνάς το μαντήλι με μηνηματάκια!!!το βασικο είναι να κάνουμε κάτι με τον έναν η με τον άλον τρόπο κοινός να ξεβολευόμαστε λίγο!! 
|
Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ και ούτε πρόκειται σε απεργία η πορεία σε αυτή τη χώρα, για 2 κυρίως λόγους:
1/ Θεωρώ ότι είναι καθοδηγούμενες και
2/ Το κυριότερο.... σε αυτή τη χώρα οι απεργίες και οι πορείες, με τον τρόπο που αυτές γίνονται όχι μόνο δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα ουσίας... αλλά δημιουργούν και ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα σε αυτούς που για τον Α Β λόγο δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν... αν με καταλαβαίνεις...
Για να μην πω βέβαια ότι κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα... από έκτροπα των "γνωστών-σγνώστων"... Επειδή έζησα 5 χρόνια στο εξωτερικό και είδα ποιο είναι το επίπεδο της εκεί απεργίας ή/και πορείας, αποφάσισα ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχω ποτέ!!! Για ευνόητους λόγους...