View Single Post
  #6  
Παλιό 08-07-2010, 21:17
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Μηνύματα: 5,006
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν κανετε τον κοπο και διαβασετε το βιβλιο τα ''ΙΜΙΑ'' των Ιγναντιου και Ελλις θα παρετε πολλες απαντησεις!!
Στο βιβλιο δεν υπαρχουν ουτε προτασεις, ουτε γνωμες, ουτε αφηγηση......τιποτα.... απο τους συγγραφεις του!!! Υπαρχουν μονον τα αρχεια του αμερικανικου ΥΠΕΞ και της CIA με τους Ελληνες και τους Τουρκους πολιτικους και στρατιωτικους του τότε!!! υπαρχουν και αποσπασματα απο το βιβλιο του Αρχιναυαρχου Βασσιλικοπουλου και το άλλο του Σιμητη!!!!

Ολα τα υπολοιπα ειναι παραφυλλολογιες, υποψιες, τεχνασματα για διεκδικησεις χρηματικες ¨η επαγγελματικες και γενικα θεωριες που στερουνται βασης!! JUST SPECULATIONS!!!!!
Φίλε GeorgeP επειδή τα Ίμια τα έχω ζήσει στο πετσί μου λεπτό προς λεπτό, ΟΛΑ, μα ΟΛΑ που έχουν γραφτεί από δημοσιογράφους και έχει δείξει η τηλεόραση εκείνη την εποχή αλλά και αργότερα, είναι παντελώς ψέματα και ουδεμία, επαναλαμβάνω ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ζούσα γεγονότα από μέσα και έβλεπα μετά από 2-3 ώρες το πως μεταφέρονταν στην τηλεόραση και έτριβα τα μάτια μου. Είναι δυνατόν λέω να λένε τέτοια πράγματα;;;

Μίλαγε γνωστός γελοίος δημοσιογράφος επί των στρατιωτικών και έλεγε απίστευτες μπαρούφες, οπότε δίπλα μου αξιωματικός που τον ήξερε τον έπαιρνε στο κινητό την ώρα που μίλαγε στον SKY (τότε) και του έλεγε επί λέξει:"Βρε μ@λ@κ@ καραγκιόζη, που τα βρήκες αυτά και τα λες, άλλα σου είπα εγώ!!!", δεν ακουγόταν η ομιλία του βέβαια στον αέρα, οπότε ο Βερύκιος (ωπ, μου ξέφυγε) μίλαγε on camera: "Απ' ότι με πληροφορούν μόλις τώρα..." κλπ.

Για ποιο βιβλίο του Αντιναύαρχου Βασιλικόπουλου μιλάς; Έχει γράψει και αυτός, εκτός από τον Λυμπέρη;

Και όσοι έχετε όρεξη και κουράγιο να κατεβάσετε και να ακούσετε 1,5gb από γεγονότα, ρίχτε μια ματιά εδώ http://www.paterikoslogos.com/avraam/Lymperis/IMIA.avi

Ο Ναύαρχος Λυμπέρης (τότε ΓΕΕΘΑ) όποτε μιλάει δημοσίως πλέον για το θέμα και ερωτάται σχετικά, αυτό που λέει είναι ότι: "Μετάνιωσα που χαιρέτησα τενεκέδες" και εννοεί τους Πάγκαλο, Αρσένη και Σημίτη, που ως "υφιστάμενός" τους, τους απεύθυνε τον δέοντα στρατιωτικό χαιρετισμό.

Συμπέρασμα: Μην περιμένετε ποτέ από δημοσιογράφους και τηλεοπτικές εκπομπές να μάθετε την παραμικρή αλήθεια για το τι συνέβη στα Ίμια. Το μεροκάματό τους βγάζουν κι αυτοί με τους αδαείς πολίτες...
Reply With Quote