Θέμα
:
Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ...
View Single Post
#
124
09-07-2010, 00:46
Lerian
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Λ Ε Ρ Ο Σ
Μoto: R 1150 GS Adv - X9 125
Απάντηση: Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
comander
Μπραβω Αντρεα αψωγα και στην μηχανη και αυτο του κατσουλου ειναι απεχτω.
ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕς ΠΟΥ ΘΕς ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΤΗ ΛΕΖΑ ΟΛΟΙ Ο ΑΝΤΡΕΑς
Απλά και μόνο μια σκέψη !
Υπόθεση εργασίας: Εγώ θέλω 2 αυτοκόλλητα από το καθ' ένα. Ως δεδομένο έχω ότι ο Ανδρέας τα πλήρωσε 1,5€ το ένα οπότε 6€ βάζω στον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρέα 6€ και έτσι επιβεβαιώνω την παραγγελία μου αφού την έχω ανακοινώσει και στο ανάλογο thread παραγγελιών του σήματος. Με δεδομένο ότι το ακριβότερο που μπορεί να μας κοστίσει είναι 1,5€ και στην περίπτωση που η συνολική παραγγελία είναι μεγάλη το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι αντί να παραλάβω 4 αυτοκόλλητα να παραλάβω 10, να χαλάσουν δε χαλάνε να τα πετάξω αποκλείεται οπότε... ούτε γάτα ούτε ζημιά
.
Στο κάτω κάτω όποιος θέλει το κάνει, εδώ μας φεύγουν καθυμερινά σε βλακείες ένα σωρό λεφτά το να δώσω 6€ για κάτι που γουστάρω δε με πολυαπασχολεί.
Και μια πρόταση προς τους διαχειριστές: έχοντας ήδη μπλουζάκια, καπελάκια και τώρα τα αυτοκόλλητα μήπως να συγκεντρώνονταν όλα μαζί σε ένα thread ως GSForum Merchandise ή μαζί με τις άλλες ομαδικές αγορές σε ένα νέο thread με τίτλο Ομαδικές Αγορές;
Πολλά είπα εεε;;;
Lerian
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): Lerian