View Single Post
Παλιό 09-07-2010, 00:46
Lerian Ο/Η Lerian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Λ Ε Ρ Ο Σ
Μoto: R 1150 GS Adv - X9 125
Προεπιλογή Απάντηση: Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από comander Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπραβω Αντρεα αψωγα και στην μηχανη και αυτο του κατσουλου ειναι απεχτω. ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕς ΠΟΥ ΘΕς ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΤΗ ΛΕΖΑ ΟΛΟΙ Ο ΑΝΤΡΕΑς

Απλά και μόνο μια σκέψη !
Υπόθεση εργασίας: Εγώ θέλω 2 αυτοκόλλητα από το καθ' ένα. Ως δεδομένο έχω ότι ο Ανδρέας τα πλήρωσε 1,5€ το ένα οπότε 6€ βάζω στον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρέα 6€ και έτσι επιβεβαιώνω την παραγγελία μου αφού την έχω ανακοινώσει και στο ανάλογο thread παραγγελιών του σήματος. Με δεδομένο ότι το ακριβότερο που μπορεί να μας κοστίσει είναι 1,5€ και στην περίπτωση που η συνολική παραγγελία είναι μεγάλη το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι αντί να παραλάβω 4 αυτοκόλλητα να παραλάβω 10, να χαλάσουν δε χαλάνε να τα πετάξω αποκλείεται οπότε... ούτε γάτα ούτε ζημιά .
Στο κάτω κάτω όποιος θέλει το κάνει, εδώ μας φεύγουν καθυμερινά σε βλακείες ένα σωρό λεφτά το να δώσω 6€ για κάτι που γουστάρω δε με πολυαπασχολεί.
Και μια πρόταση προς τους διαχειριστές: έχοντας ήδη μπλουζάκια, καπελάκια και τώρα τα αυτοκόλλητα μήπως να συγκεντρώνονταν όλα μαζί σε ένα thread ως GSForum Merchandise ή μαζί με τις άλλες ομαδικές αγορές σε ένα νέο thread με τίτλο Ομαδικές Αγορές;
Πολλά είπα εεε;;;
Reply With Quote