View Single Post
Παλιό 10-07-2010, 15:50
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή Απάντηση: Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200

παιδια καποια στιγμη παλεοτερα εκανα τεστ στο απριλια το καπονορτ. μολις ανοιγα το γκαζι νομιζα οτι το φιλτροκουτι θα με ρουφουσε μεσα ειχα παθει πανικο και δεν εφτανα κατω να πατησω. μετα εκανα τεστ στο βαραντερο.... απλα δεν με συγκινισε μου φενοταν απλα αδιαφορο. το κτμ 990 μου φανικε οτι ειναι καλο για να ανοιγης χαντακια αν θεσ να φιτεψεις στον κηπο σου το bmw δεν με ικανοποιησε μου ηταν μακρια το τιμονι δεν ευτανα κατω μου φενωτανε βαρι. γενικα αν και μου αρεσε και μαλιστα πριν παρο το lt το σκευτομουν λογο των χωματινων εκδρομων μου δεν με βολευε στον σωματοτυπο μου μετα πιρα το lt για να πιγενω ταξιδια με την κατερινα και για χωματινο ειπα θα δουμε τι θα παρω. μεχρι που βολευτικα με το AX1 που για κοντινεσ εκδρομουλεσ ειναι μανα καιμενη. το γιαμαχα ομως μου ερχετε κουτι λεσ και φτιαχτηκε για εμενα. αν ειχε βγη πιο νορισ δεν θα επερνα το lt θα ειχα παρει το γιαμαχα.
και στο θεμα βαρουσ μην κολισετε που ειπα το lt ειναι πολυ μα παρα πολυ πιο βαρη απλα ωμος ειναι μια χοντρη μπαλαρινα.....με τα ελατοματα που ξερετε στο δικο μου.
αν ομως μου καθισουν λευτα θα το παρω.....

Last edited by γιαγια αρκουδα; 10-07-2010 at 16:11.
Reply With Quote