Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
Και πόσα ακόμα θα "βγουν στη φόρα" ....
|
Πρέπει να βγουν. Να βγουν βέβαια γιατί υπάρχει θέληση όχι για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια ή να απο-προσανατολίσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι γίνεται μια εσωτερική-διακοματική ``μάχη`` από καθαρότερους πολιτικούς για να φύγει η σαπίλα. Μακάρι να είναι αλήθεια και αν είναι να τα καταφέρουν.
Απόσπασμα:
Μια ερώτηση μου ήρθε στο μυαλό .... Οι προηγούμενοι διευθυντές,
τί θέση πήραν όταν αντικαταστάθηκαν απ' τους "νέους" τους συναδέλφους ;;;
|
Συνέχισαν νομίζω Νίκο. Δεν σταμάτησαν. Απλά προστέθηκαν και άλλοι.
-Αλλά θέλω να πω κάτι βρε παιδιά. Και ας το συζητήσουμε. Πιάνω έναν πολιτικό από τους παραπάνω στην τύχη. Ας πούμε τον Πέτρο Τατούλη. Εγώ, ο Νίκος ο Χ ο Ψ ο Γιώργος π (να πω και αυτό το όνομα για να έχει ενδιαφέρων

), με πενταμελή οικογένεια και 10-15 ξαδέρφια, έπιανα τον Τατούλη, μια με τσαμπουκά (έχω τόσους ψήφους, δεν θα ξαναψηφίσω, κολούσα ποιο ψηλά απ όλους τα πανό απ όλους κλπ), και μια με παρακάλια (έχω ανάγκη, δεν έχω να φάω, να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα γιατί έχω μεγαλύτερη ανάγκη, αυτός έχει σπιτι εγώ όχι (λες και άν έχεις ένα σπίτι δεν έχεις δικαίωμα στην εργασία), και ζητούσα διορισμό, δουλειά, μονιμότητα. Που να δείτε άνθρωπο να χάνει αισθήσεις από το κλάμα, το κροκοδειλακικο

.
-Αυτός βρε παιδιά να μην δει το μέλλον του? Να ``δει`` τους άλλους και να μην δει τον ..πολιτικό?