View Single Post
Παλιό 17-03-2009, 12:18
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giorgos_gs Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτη ειναι η σωστη πλευρα του θεματος αλλα εδω ειμαστε ελλαδα
και τα μετρα τις τροχαιας τις περισοτερες φορες ειναι απλα
εισπρακτικα.
Είναι, δεν είναι εισπρακτικά, αν σεβόμαστε το νόμο κανείς δεν θα εισπράξει τίποτε. Εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να εισπράττουν.

Λυπάμαι που το λέω και γω πολλές φορές μέσα στην απογοήτευσή μου, ότι είμαστε Ελλάδα και τίποτε δε θα γίνει, αλλά όντες ηττοπαθείς δεν θα διορθώσουμε ποτέ τίποτε. Μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, το έχω δει σε πολλά μέρη του κόσμου να δουλεύει. Αν τα ρίχνουμε στους "άλλους" και στους αστυνόμους που εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να μας γράφουν, μια ζωή μες την κακομοιριά θα είμαστε.

Οδηγάω χιλιάδες χιλιόμετρα στην Β. Ευρώπη και το λιγότερο κάθε 2.000 χλμ που κάνω να συναντήσω κάποιον που με "τσαντίζει" με την οδηγική του συμπεριφορά. Έχω να πατήσω κόρνα πάνω από 3 χρόνια στο αυτοκίνητο. Όσο για την μοτοσυκλέτα, δεν έχω ιδέα πως ακούγεται το μπιπ της. Κατεβαίνω στην Αθήνα και προσπαθώ να επιβιώσω στο κάθε χιλιόμετρο από την αναρχία και την αγένεια των περισσότερων οδηγών.

Άσχετο: Την τελευταία φορά στα φανάρια στο κέντρο, ένας τύπος σκούπιζε τη μύτη του και πέταξε το softex από το παράθυρο έξω. Είμαι δίπλα του και του λέω "τι κάνεις;;;". Με κοιτάει σαν ούφο. Την ξανασκουπίζει και πετάει και το επόμενο. Έχουν γουρλώσει τα μάτια μου μέσα από το κράνος και του γνέφω πάλι. Με ξανακοιτάει πολύ περίεργα. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν τα πέταγε επίτηδες τα χαρτιά γιατί ΔΕΝ καταλάβαινε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό... Άντε να μιλήσεις για όρια ταχύτητας σ' αυτόν τον άνθρωπο που οδηγάει ανάμεσά μας...
Reply With Quote